NOVO! AMAZINGA na 2 lokacije u Zagrebu poziva Vas na najbolju ljetnu zabavu - TRAMPOLINI PACK u trajanju 1 SAT! Ponuda uključuje 3 TRAMPOLINI PACKA po cijeni 2! Kupon vrijedi za do 3 osobe!

44 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

3 za cijenu 2! Kupon možete iskoristiti na bilo kojoj lokaciji! 2 LOKACIJE u ZAGREBU: Zagrebački Velesajam i Family fun & home Mall! Rekreirajte se, zabavite i provedite s frendovima i obitelji na nevjerojatnim trampolinskim atrakcijama! Ponuda vrijedi do 01.09.2021. Kupon vrijedi za 1 osobu za 3 sata ili do 3 osobe po 1 sat (60 min); 1 osoba može iskoristiti odjednom sva 3 sata ili u 3 dolaska (1 sat (60 min) = 1 dolazak), odnosno do 3 osobe mogu iskoristiti po jedan sat.

AMAZINGA - Family entertainment po mjeri Zagreba i 21. stoljeća!

TRAMPOLINI 

Amazinga Trampolin Park je podjednako namijenjen naprednim skakačima i entuzijastima koji se tek spremaju naučiti svoje prve akrobatske trikove. Bilo da želiš zakucavati na koš, skakati s trapeza, preskakati rotirajuću gredu, provlačiti se kroz nindža poligon ili usavršiti svoju tehniku i trenirati na trampolinima visokih performansi, sve ćeš to, i još puno više, naći u Amazinga Trampolin Parku.

Više o trampolinima pogledajte OVDJE!
Kupon vrijedi za 1 osobu za 3 sata ili do 3 osobe po 1 sat!

Naši trampolini izrađeni su po najvišim standardima vodećeg europskog proizvođača, a  iskusni treneri i animatori brinu da tvoj boravak u Amazingi bude što opušteniji i sigurniji. Razvojem navike i kulture skakanja potičemo psiho-fizički razvoj zajednice, a trampoline podjednako mogu koristiti svi – bilo da je riječ o iskusnim skakačima ili entuzijastima koji se žele dobro zabaviti. 

Kupone možete iskoristiti na bilo kojoj lokaciji: ZAGREBAČKI VELESAJAM (paviljon 36) i JANKOMIR Family fun & home Mall!