[EKSKLUZIVNO] Bezvremenski šarm Heritage Hotela Imperial 4* u Opatiji očarat će Vas na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom uz opuštanje u Spa zoni & Tea time, sve za 2 osobe i samo 1894 kn!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do nenavršenih 12 godina starosti na pomoćnom krevetu je GRATIS! Uživajte boraveći u potpuno renoviranom, drugom najstarijem hotelu na Jadranu! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.07.21. do 31.07.21.!

O hotelu

Opatijski Hotel Imperial 4* je povijesni objekt izgrađen 1885. i originalno je bio nazvan po belgijskoj princezi i austrijskoj prijestolonasljednici Štefaniji. Kao drugi hotel na Jadranu, Heritage Hotel Imperial je izgrađen u secesijskom stilu.
Hotel raspolaže wellness centrom koji nudi kozmetičke tretmane i masaže. 

S prostorijama za sastanke i bankete, te jedinstvenom Zlatnom dvoranom, Heritage Hotel Imperial udovoljit će vašim poslovnim i osobnim potrebama, uključujući proslave vjenčanja. Heritage Hotel Imperial nalazi se na glavnoj gradskoj ulici Opatije, na samo nekoliko koraka od glavne gradske plaže na Slatini.

Dodatne pogodnosti: korištenje Spa zone (finska sauna, turska kupelj, masažni tuševi, ledena fontana, relax zona) i 2 whirpoola; korištenje vanjskog bazena i plaže hotela Kvarner udaljene 160 metara od Heritage Hotela Imperial s ležaljkama i suncobranima u blizini prvog i najpoznatijeg kupališta Angiolina (bez rezervacije, sukladno raspoloživosti); Tea Time u lobby baru od 15:00 do 17:00 h s raznim vrstama domaćih deserta, selekcije kave i čaja te aromatizirane vode; korištenje fitnessa; besplatan Wi-Fi.

Heritage Hotel Imperial nudi opušten odmor u centru grada, u blizini brojnih zbivanja. Inspirativna stoljetna baština hotela mjesto je gdje se isprepliću mašta i stvarnost. Široka paleta sadržaja, te izuzetna lokacija nedaleko od slavne šetnice Lungomare i plaže Slatine, savršena su kombinacija za izvrstan provod u Opatiji.

SMJEŠTAJ

Opremljenost: LCD TV kabelska, sušilo za kosu, minibar, sef, telefon s direktnim biranjem broja, besplatan Wi-Fi, automatski sustav buđenja, pisaći stol, javljač požara, wellness set (pri dolasku po osobi): ogrtač, papuče.

Restorani i barovi

Pansionski restoran Heritage Hotela Imperial svakodnevno nudi specijalitete kontinentalne i mediteranske kuhinje. 

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444.

Wellness, bazeni i plaža

Odlike Wellness & Spa centra Heritage Hotela Imperial su očuvanje tradicije, isticanje vrijednosti izvornih kvaliteta, originalni tretmani i luksuz uklopljen u prirodnost Mediterana. 

U njezi se koriste i vrhunski kozmetički proizvodi.  Spajanjem mentalnog i duhovnog - kroz ambijent, poseban pristup i specifične programe - nudi se sofisticirani, produbljeni i jedinstveni odnos prema njezi tijela i brizi za zdravlje. 

Gosti hotela Imperial mogu koristiti vanjski bazen i plažu hotela Kvarner u Opatiji od 28.06. do 15.09.2021. Plaža je udaljena 160 metara od Heritage Hotela Imperial. Hotelskim gostima na raspolaganju su ležaljke i suncobrani sukladno dostupnosti. Plaža se nalazi u blizini prvog i najpoznatijeg opatijskog kupališta Angiolina, danas poznatog pod imenom Lido. *Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.