NOVO! Talijanske delicije, boje i okusi blagdana... ADVENT u MILANU na 2 dana/ 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* uz Integral Zagreb + uključen prijevoz busom, za samo 639 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za termine: 04.- 05.12., 11.- 12.12.(OTKAZANO), 18.- 19.12.2021.(OTKAZANO)

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: ZAGREB - MILANO
Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), te dalje Slovenijom i Italijom do Milana, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. 

Po dolasku u prijestolnicu mode slijedi razgled grada: MILANSKA KATEDRALA - najpoznatija i najljepša milanska znamenitost, GALERIJA VITTORIO EMANUELE, rezidencija obitelji SFORZA-simbol grada, kazalište LA SCALA - jedna od najznamenitijih opernih kuća na svijetu. Slobodno vrijeme za istraživanje adventskog sajma i uživanje u talijanskim delicijama. 

Predlažemo posjet dijelu grada Navigli, gdje su lokali i barovi uz stare kanale koji su i djelomično i danas plovni. Vožnja do hotela u okolici Milana. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan: MILANO - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do grada. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Predlažemo odlazak do San Sira (stadion Giuseppe Meazza) na kojem domaće utakmice igraju Milan i Inter ili odlazak na jednu od izložbi (Monet works iz muzeja Marmottan Monet u Parizu ili Kultura grada Milana ili Čarobni realizam, itd.) koje se održavaju u Pallazu Reale. Polazak autobusa za Zagreb u 14:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.