[11.12.] Doživite čari bajkovitog Adventa u Austriji! S Darojković Prometom otputujte na jednodnevni izlet u BEČ s uključenim autobusnim prijevozom za samo 259 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ove godine počastite se jednodnevnim doživljajem Adventa na bečki način... Kupon vrijedi za 11.12.2021.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 04:00 sati iz Dugog Sela i usputnih stanica u Zagrebu. Vožnja kroz Austriju uz kraća zasutavljanja putem. Dolazak u Beč i razgled grada: OPERA – TRG MUZEJA – PARLAMENT – HOFBURG – GRABEN – KATEDRALA SV. STJEPANA – KÄRTNERSTRASSE…. U dogovoreno vrijeme zajednički odlazak na najpoznatiji i najveći bečki božićni sajam, onaj kod nove Gradske vijećnice (Rathaus Christkindlmarkt)! 

Slijedi slobodno vrijeme za individualne programe. Predlažemo odlazak u neki od bečkih muzeja, kavu u bečkoj kavani, ali i uživanje u božićnom ugođaju na jednom od brojnih božićnim sajmovima koji se organiziraju u središtu grada…

Slobodno vrijeme za uživanje u adventskim događanjima do 18:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu. Uz kraće pauze u povratku dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Adventski sajam u Beču najpoznatiji je i posebno posjećen sajam u Europi. Doživjet ćete idealnu predbožićnu čaroliju prolazeći kroz poznate ulice Beča i razgledu grada zadivljujućih kulturnih znamenitosti. Na Božićnom sajmu možete uživati u brojnim bečkim slasticama te pronaći idealni božićni poklon na brojnim adventskim štandovima.