[04.12.] Čarobno adventsko ruho VENECIJE! S Darojković Prometom uživajte u Adventu u Veneciji i shoppingu u Noventa di Piave i uključenim autobusnim prijevozom iz Zagreba - 249 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jednodnevni izlet u Veneciju i shopping u Noventa di Piave učinit će početak Adventa nezaboravnim! Kupon vrijedi za 04.12.2021.


PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa iz Dugog Sela u 3.00h. Mogućnost polazaka iz Zagreba. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. 

Dolazak na pristanište PUNTA SABBIONI, gdje ćemo izaći iz autobousa, malo predahnuti i ukrcati se u turistički brodić (VAPORETTO), koji će nas odvesti do TRGA SV. MARKA. 


Po iskrcaju sa vaporetta, očekuje nas šetnja uz pratitelja: KANAL GIUDECCA – RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA – TRG SV. MARKA – DUŽDEVA PALAČA – BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. Nakon razgleda i upoznavanja ljepota Venecije, slijedi slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije… 

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te odlazak prema trgu sv. Marka gdje ćemo se ukrcati na vaporetto. Vožnja do pristaništa Punta Sabbioni, kraći predah i ukrcaj u autobus. Odlazak prema Designer Outletu Outletu McArhtur Glen u NOVENTA DI PIAVE, gdje ćemo se zadržati 2 sata. Uživajte u Adventskoj ponudi Shopping centra. Razveselite svoje bližnje poklonima. 

Okupljanje u dogovoreno vrijeme i polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb i Dugo Selo u kasnim večernjim satima.