DOČEK 2022. by Maistra u u Hotelu Pineta 3* u VRSARU - 3 dana/2 noćenja s polupansionom, novogodišnja večera uz živu glazbu, korištenje bazena i saune, sportski sadržaji, sve za 2 osobe!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Novu godinu proslavite sa Maistrom uz bogatu ponudu Hotela Pineta 3* na vrhu brežuljka s pogledom na povijesnu jezgru Vrsara! Kupon vrijedi za period 30.12.2021.-02.01.2022.

Za DOČEK Vas očekuje bogata novogodišnja buffet večra uz živu glazbu i čašu pjenušca!

HOTEL PINETA 3*

Smještaj na vrhu brežuljka u omogućuje gostima Hotela Pineta uživanje u jednom od najljepših pogleda na obližnje otočiće i povijesnu jezgru Vrsara. 

Uživajte u udobnosti Superior sobe, komforno namještene sobe koja nudi sve što Vam je potrebno za ugodan boravak; površine 23 m2, park strana, s balkonom, i sa dva povezana ili odvojena kreveta, kupaonicom s kadom, klima-uređajem, telefonom, minibarom, LCD SAT TV-om, sušilom za kosu.

Dok lagano počinjete dan uz kavu, možete uživati u doručku uz jedan od najljepših pogleda na obližnje otočiće pokraj Vrsara. U bogatoj ponudi bife-restorana Board Restaurant Pineta za doručak i večeru možete birati između toplih i hladnih jela, kao i posebne prehrane prilagođene sportašima, vegetarijancima ili dijabetičarima. 

U ponudi Vas očekuje neograničeno korištenje unutarnjeg bazena, fitnessa i saune te - prema raspoloživosti - korištenje bicikala, biljara, stolnog nogometa i stolnog tenisa!

Intimni prostor Wellness & Spa centra omogućava opuštanje nakon aktivno provedenog dana u vožnji bicikla, trekkingu, igri tenisa, ronjenju, plivanju ili brojnim drugim sportovima u kojima možete uživati u okolici.

Klimatizirani fitness centar dobro je opremljen spravama koje će Vas održavati u najboljoj formi.

Poznat po biciklističkim i pješačkim stazama, Vrsar bi vas mogao namamiti da se malo razgibate. Pineta je biciklistički hotel, potpuno opremljen za turiste na biciklima i njihovu opremu, a za ostale oblike aktivnog odmora raspitajte se na recepciji hotela.

Višenamjenska dvorana kraj unutarnjeg bazena hotela Pineta koristi se za stolni tenis, bilijar, pikado ili aerobiku.

Udaljenosti: 100 m od mora i plaže; 200 m od centra grada i luke te trgovine; 300 m od autobusnog kolodvora i pošte.