[DUGI ROK iskoristivosti!] Hotel Pineta 3* by Maistra u Vrsaru poziva Vas na 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona uz korištenje bazena, saune i fitnessa, sve za 2 osobe i samo 738 kn!

104 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 11,99 g. GRATIS! Boravišna pristojba uključena u cijenu! Hotel Pineta nalazi se na vrhu brežuljka s pogledom na povijesnu jezgru Vrsara, nekoliko minuta od plaže, šetnice uz obalu i središta grada... Kupon vrijedi od 09.01. do 04.03.2022.; preostali slobodni termini 31.01.-05.02.2022. i 07.02.-12.02.2022.

HOTEL PINETA 3*

Smještaj na vrhu brežuljka u omogućuje gostima Hotela Pineta uživanje u jednom od najljepših pogleda na obližnje otočiće i povijesnu jezgru Vrsara. 

Uživajte u udobnosti Superior sobe, komforno namještene sobe koja nudi sve što Vam je potrebno za ugodan boravak; površine 23 m2, park strana, s balkonom, i sa dva povezana ili odvojena kreveta, kupaonicom s kadom, klima-uređajem, telefonom, minibarom, LCD SAT TV-om, sušilom za kosu.

Dok lagano počinjete dan uz kavu, možete uživati u doručku uz jedan od najljepših pogleda na obližnje otočiće pokraj Vrsara. U bogatoj ponudi bife-restorana Board Restaurant Pineta za doručak i večeru možete birati između toplih i hladnih jela, kao i posebne prehrane prilagođene sportašima, vegetarijancima ili dijabetičarima. 

U ponudi Vas očekuje korištenje unutarnjeg bazena, fitnessa i saune (prema raspoloživosti)!

Intimni prostor Wellness & Spa centra omogućava opuštanje nakon aktivno provedenog dana u vožnji bicikla, trekkingu, igri tenisa, ronjenju, plivanju ili brojnim drugim sportovima u kojima možete uživati u okolici.

Klimatizirani fitness centar dobro je opremljen spravama koje će Vas održavati u najboljoj formi.

Udaljenosti: 100 m od mora i plaže; 200 m od centra grada i luke te trgovine; 300 m od autobusnog kolodvora i pošte.