NOVO! Poklonite psu SPA TRETMAN ozonoskom terapijom u Grooming factory Zagreb! Oslobodite ljubimca prhutanja, poboljšajte cirkulaciju, opustite ga uz ozonsku kupku sa ili bez šišanja, već od 245 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo je moćna kupka čiji su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana! Nakon 1 tretmana krzno postaje mekano, sjajno (bijelo kod bijelih pasa), mirisno, manje se linja, koža nije prhutava i ne svrbi... Kupon se može koristiti od primitka do 01.04.2022.

OZONSKA KUPKA
Spa tretmani: tri najmoćnija elementa iz prirode (toplina, voda, zrak) spojeni u tretman od 30 minuta pod našim budnim okom pružit će Vašem ljubimcu fantastičan doživljaj.
Naša ozonska spa kupka je učinkovita već nakon prvog tretmana, jer se sastoji od hidromasaže potpomognute ozonom 
i aromaterapijom. Ovim tretmanom ublažavamo stres, opuštamo mišiće i zglobove i liječimo probleme sa kožom i dlakom. Ozon je snažan antioksidant koji djeluje na bakterijske virusne i gljivične promjene na koži.

REVITALIZIRAJUĆI TRETMAN: za pse koji se loše nose sa stresom, traumtizirani psi, plašljivi osi i oni kojima treba vratiti vitalnost.
OPUŠTAJUĆI TRETMAN: odličan izbor za ose koji su aktivni, radni psi, agility, izložbeni psi, ovaj tretman je savšen za uklanjanje tragova umora.
CIRKULACIJSKI TRETMAN: pogodno za starije pse i one koji se slabo kreću. Za pse koji pate zbog problema sa kožoom, dlakom, pretjerano linjanje, hot spotovi.

Bavim se sa svojim partnerom uzgojem njemačkih boksera i boston terijera. Psi su kao općenito životinje moja ljubav i strast i zato sam odlučila otvoriti salon za njegu kućnih ljubimaca. Na prvom mjestu mi je dobrobit za kućne ljubimce i da budu sretni kad izađu iz salona. Radim po principu jedan pas i ja... Nema gužvancije i čekanja pretrpanog rasporeda. Svakom psu se posvetim maksimalno i trudim se da mu bude ugodno u mom prostoru i bez ikakvog stresa. Ova spa kada će dodatno oplemeniti moju uslugu uz divne rezultate od zdravlja pa do relaksacije.