Smršavite brzo i bez puno muke uz PAKET UDARNIH TRETMANA MRŠAVLJENJA u Laser & Beauty centru Hera u Rijeci: 5x kavitacija + 5x lipolaser + 5x body wrapping + 5x limfna drenaža uz 63% POPUSTA!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 09.06.2022. u 5 dolazaka!

KAVITACIJA

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

LIPOLASER

Riječ je o laseru niske frekvencije, takozvanom "hladnom" laseru koji ne proizvodi toplinu na tkivu tijela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija. Višak masnoća prirodno napušta tijelo kroz probavni sistem, bez ikakvih zastoja. Masti između ćelijskog prostora tijelo prirodno izbacuje kroz probavni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku, limfnu masažu, terapiju rehidracije i na druge načine.

LIMFNA DRENAŽA 

Ako niste znali limfa je poznata kao bezbojna tekućina koja se nalazi u prostoru tkiva, a koja kruži cijelim tijelom. Njezina uloga se prije svega usmjerava na prenošenje otpadnih tvari i naravno bjelančevina.Naime za sve one koji nisu znali limfa je itekako ključna budući da svakoj stanici prenosi kisik dok na povratku preuzima otpadne tvari koje mogu štetiti i opet se vraća u krvotok. Limfna drenaža može djelovati na pozitivan način što se tiče vašeg organizma. Korisna je u borbi protiv akni, bora, glavobolje, menstrualnih tegoba. Međutim nekako se najveći naglasak stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta.

BODY WRAPPING 

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi. Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.