NOVO! Bio Creator by Bio+ klinik - Zagreb donosi fantastičan paket mršavljenja i oblikovanja tijela: TESLA + VAKUMSKA KRIOLIPOLIZA -CRYOCOOLSCULPTING 2 područja uz do 85% POPUSTA!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željenu opciju od ponuđene tri... Kupon se może iskoristiti do 03.07.2022.

CoolSculpting 360 °C je patentirana nekirurška tehnika hlađenja koja se koristi za smanjenje masnoće na ciljanim područjima. Temelji se na kriolipolizi. Kriolipoliza koristi hladne temperature za zamrzavanje i uništavanje masnih stanica. Postupak je stvoren za rješavanje specifičnih područja tvrdokorne masnoće koja ne reagira na prehranu i tjelovježbu.

Kriolipoliza je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Poseban krio-vakuum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakuumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati, a krio elementi hladili tako zahvaćeno tkivo. Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

Tesla - tretman, priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli!
Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.