Bio+klinik salon u Zagrebu donosi pakete mršavljenja sa kriolipolizom i Teslom te Exilis elite - 3 ili 14 tretmana te zaboravite na masne jastučiće i celulit + led maska za lice, već od 499 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu od ponuđene dvije opcije paketa mršavljenja! Kupon vrijedi do 10.07.2022.

Opcija 1) 4 zone kriolipolize + 1x limfna drenaža + 1x Tesla 40 min sa 4 aplikatora + led maska i hyaluronski serum za samo 499 kn! 

Opcija 2) 4 zone kriolipolize + 2x limfna drenaža + 5x Tesla 40 min sa 4 aplikatora + 1x kavitacija + 5x exilis elite po 2 zone + 2x led maska + hyaluronski serum za samo 999 kn!

TESLA TRETMAN

Priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli. Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće - izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna - pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga - podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja. Sculpt uređaj dizajniran je u estetske svrhe, ima 4 APLIKATORA većeg intenziteta. To je najmodernija tehnologija u neinvazivnom konturiranju tijela, jer ne samo da sagorijeva masnoću već i gradi mišiće.

EXILIS ELITE

Exilis Elite je višestruko nagrađivani tretman za zatezanje kože i smanjenje masnoće za koji je klinički dokazano da uklanja tvrdokorne masnoće s tijela, istovremeno poboljšavajući tonus i teksturu kože. Tretman se može koristiti na raznim područjima na licu i tijelu, uključujući: lice, vrat, trbuh, bedra, ruke, leđa, koljena i prsa, a popularan je i kod muškaraca i kod žena.
Postupak uključuje korištenje radiofrekventne tehnologije koja se primjenjuje postavljanjem Exilis Elite uređaja na zahvaćeno područje. Ovo područje je izloženo toplinskim valovima koji skupljaju ciljane masne stanice, a radiofrekvencija razdvaja masne stanice u klastere; posebice vode, glicerola i masnih kiselina. Nakon što se masne stanice razgrade, apsorbiraju se u tijelo i prirodno se ispiru kroz limfni sustav. Radiofrekventni valovi također djeluju na stimulaciju kolagenskih vlakana, što potiče proizvodnju novog kolagena, kao i na stvaranje efekta zatezanja kože iznad.

KRIOLIPOLIZA

Kriolipoliza je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Poseban krio-vakuum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakuumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati, a krio elementi hladili tako zahvaćeno tkivo. Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa. Kako se unutarnji procesi razvijaju i unutarnja struktura se popravlja i obnavlja, pojavit će se glatkiji, čvršći i vitkiji profil; poboljšanje konture i definicije tijela.