Prava ljetna zabava za društvo! AMAZINGA ludilo uz 3 AMAZINGA PACK-a od 3 sata za 1 do 3 osobe! Trampolin park, Laser tag, VR park, Adrenalinski park... samo 288 kn!

54 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi do 01.09.2022. te jedan kupon vrijedi za korištenje svih atrakcija tokom 3 sata.

AMAZINGA PACK uključuje: Trampolin park (1h) + Laser tag + VR park + Climbing Zone + Leap of Faith + Stairway to Heaven + Adrenalinski park + Soft Play + Bumper Cars.

AMAZINGA - Family entertainment po mjeri Zagreba i 21. stoljeća!

AMAZINGA PACK

Bilo da želiš skakati na trampolinima, boriti se u svemirskom laser tagu, provlačiti se kroz laserski labirint ili se penjati  na stijene od 7,5 metara visine, s Amazinga paketom možeš sve! I još puno više!

TRAMPOLINSKI PARK je sastavljen od 14 atrakcija i prostire se na 1800 kvadrata. Amazinga Trampolin Park je podjednako namijenjen naprednim skakačima i entuzijastima koji se tek spremaju naučiti svoje prve akrobatske trikove. 

Dodatne napomene: ulaz u Trampolin Park moguć je isključivo na puni sat! *Protuklizne čarape su obavezne za korištenje Trampolin parka i Climbing Zonea. Korisnik atrakcija može koristiti vlastite protuklizne čarape ili iste kupiti u Amazingi po cijeni od 20 kuna po paru.



LASER TAG je najsličnija paintballu uz razliku što puške, umjesto kuglica, ispaljuju zrake infracrvenog lasera, a igrač pogodak registrira kao vibraciju na prsluku uz prateće zvučne efekte. Bitka laserima se odvija u spektakularnoj areni od 450 kvadrata. Inspirirana je svemirom, a igrači bitku vode kroz labirint poligona i platformi pod UV svjetlima.


Beat Saber, roller coaster nad Dubaijem, borba sa zombijima u londonskom Metrou, futuristička vožnja motorom ili 6-seater s 4D efektima? Izbor je tvoj. Samo trebaš staviti VR NAOČALE!


Udahni duboko jer je pred tobom izazov kojeg možeš savladati jedino kombinacijom hrabrosti i vjere u vlastiti skok koji će te ispaliti dovoljno daleko da uhvatiš viseću gredu ili trapez! LEAP OF FAITH je nova uzbudljiva atrakcija u Amazingi koja će ubrzati tvoj puls i zbog koje ćeš osjetiti navalu adrenalina po čitavom tijelu.


Nakon što duboko udahneš, krećeš sa svojim usponom u nebo preko devet stepenica - STAIRWAY TO HEAVEN! Prva je visoka 20 centimetara, a posljednja 3.5 metra! Kako budeš napredovao, put u visine će sve više testirati tvoju hrabrost i ravnotežu koja mora biti savršena. S vrha se možeš vratiti stepenicama, ali se možeš i baciti jer će tvoj pad usporiti sigurnosni auto-belay sustav. 


Malene nindže  i skakači koji još ne mogu koristiti Trampolin Park beskrajno se zabavljaju u MINI NINJA COURSE kompleksu s mini trampolinima! Saćasti mini trampolini su osmišljeni i izrađeni posebno za djecu, a maleni skakači se mogu ušuljati i u Mini Ninja Course toranj s 3 razine unutar kojeg ih čeka mnoštvo igara, izazova i prepreka koje moraju savladati. S vrha Mini Ninja Coursa se spuštaju toboganom i upadaju u bazen sa stotinama žutih loptica!


SOFT PLAY izgrađen je u stilu gusarskog broda od nekoliko katova i visok  7.5 metara, a opremljen je čak i topovima koji ispaljuju kuglice od spužve.  Za nezaboravnu piratsku avanturu!


Tu su i BUMPER cars za mališane.

Kupon možete iskoristiti na lokaciji: ZAGREBAČKI VELESAJAM (paviljon 36).