Fantastična ljetna zabava! Uđite u svijet AMAZINGA ludila uz AMAZINGA PACK u trajanju 3 SATA za 1 OSOBU! Trampolin park, Laser tag, VR park, Climbing Zone, Adrenalinski park... samo 120 kn/ osobi!

62 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi do 01.09.2022. Kupon vrijedi za 1 osobu i vrijedi za trajanje od 3 sata (3 sata = 180 minuta) u 1 dolasku!

AMAZINGA PACK uključuje: Trampolin park (1h) + Laser tag + VR park + Climbing Zone + Leap of Faith + Stairway to Heaven + Adrenalinski park + Soft Play + Bumper Cars.

AMAZINGA - Family entertainment po mjeri Zagreba i 21. stoljeća!

AMAZINGA PACK

Bilo da želiš skakati na trampolinima, boriti se u svemirskom laser tagu, provlačiti se kroz laserski labirint ili se penjati  na stijene od 7,5 metara visine, s Amazinga paketom možeš sve! I još puno više!

TRAMPOLINSKI PARK je sastavljen od 14 atrakcija i prostire se na 1800 kvadrata. Amazinga Trampolin Park je podjednako namijenjen naprednim skakačima i entuzijastima koji se tek spremaju naučiti svoje prve akrobatske trikove. 

Dodatne napomene: ulaz u Trampolin Park moguć je isključivo na puni sat! *Protuklizne čarape su obavezne za korištenje Trampolin parka i Climbing Zonea. Korisnik atrakcija može koristiti vlastite protuklizne čarape ili iste kupiti u Amazingi po cijeni od 20 kuna po paru.



LASER TAG je najsličnija paintballu uz razliku što puške, umjesto kuglica, ispaljuju zrake infracrvenog lasera, a igrač pogodak registrira kao vibraciju na prsluku uz prateće zvučne efekte. Bitka laserima se odvija u spektakularnoj areni od 450 kvadrata. Inspirirana je svemirom, a igrači bitku vode kroz labirint poligona i platformi pod UV svjetlima.


Beat Saber, roller coaster nad Dubaijem, borba sa zombijima u londonskom Metrou, futuristička vožnja motorom ili 6-seater s 4D efektima? Izbor je tvoj. Samo trebaš staviti VR NAOČALE!


Udahni duboko jer je pred tobom izazov kojeg možeš savladati jedino kombinacijom hrabrosti i vjere u vlastiti skok koji će te ispaliti dovoljno daleko da uhvatiš viseću gredu ili trapez! LEAP OF FAITH je nova uzbudljiva atrakcija u Amazingi koja će ubrzati tvoj puls i zbog koje ćeš osjetiti navalu adrenalina po čitavom tijelu.


Nakon što duboko udahneš, krećeš sa svojim usponom u nebo preko devet stepenica - STAIRWAY TO HEAVEN! Prva je visoka 20 centimetara, a posljednja 3.5 metra! Kako budeš napredovao, put u visine će sve više testirati tvoju hrabrost i ravnotežu koja mora biti savršena. S vrha se možeš vratiti stepenicama, ali se možeš i baciti jer će tvoj pad usporiti sigurnosni auto-belay sustav. 


Malene nindže  i skakači koji još ne mogu koristiti Trampolin Park beskrajno se zabavljaju u MINI NINJA COURSE kompleksu s mini trampolinima! Saćasti mini trampolini su osmišljeni i izrađeni posebno za djecu, a maleni skakači se mogu ušuljati i u Mini Ninja Course toranj s 3 razine unutar kojeg ih čeka mnoštvo igara, izazova i prepreka koje moraju savladati. S vrha Mini Ninja Coursa se spuštaju toboganom i upadaju u bazen sa stotinama žutih loptica!


SOFT PLAY izgrađen je u stilu gusarskog broda od nekoliko katova i visok  7.5 metara, a opremljen je čak i topovima koji ispaljuju kuglice od spužve.  Za nezaboravnu piratsku avanturu!


Kupon možete iskoristiti na lokaciji: ZAGREBAČKI VELESAJAM (paviljon 36).