Uživajte u nadolazećem adventskom duhu Opatije i 3 dana/2 noćenja u Superior sobi s pogledom na more na bazi polupansiona i Wellness & SPA za dvoje u Hotelu Admiral 4*...

186 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 6 godina i nenavršenih 12 godina starosti GRATIS! Kupon vrijedi od 06.11. do 23.12.2022.

HOTEL ADMIRAL 4*

Smješten na nekoliko koraka od centra Opatije, nalazi se na samoj obali mora iznad obalnog šetališta Lungomare. Kao jedini hotel u Opatiji s vlastitom marinom, Hotel Admiral idealan je za nautičare koji traže smještaj kategorije četiri zvjezdice. Vanjska arhitektura daje Hotelu Admiral moderan izgled, a interijer mu je svijetao i prostran. 

Sa 160 vezova i 40 mjesta na kopnu, marina Admiral je nezaobilazno mjesto za sve nautičare. Marina je potpuno opremljena te svaki vez ima priključak za vodu i struju. Na samo nekoliko minuta hoda od centra grada, marina kategorije četiri sidra otvorena je tijekom cijele godine.

Osim podizanja kvalitete sadržaja i usluge, potpuno su preuređene sve smještajne jedinice, lobby i recepcijski prostor. Opustite se i osjećate se ugodno u klimatiziranoj Superior dvokrevetnoj sobi površine 20 m2. Prekrasna soba s balkonom i pogledom na more pružit će vam sve pogodnosti za savršeni odmor. Pravi izbor za parove ali i poslovne ljude. Soba raspolaže s kupaonicom u kojoj se nalaze kada ili tuš. Soba pruža komfor za najviše tri osobe.

Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom i ležaljkama uz bazen; korištenje fitnessa, spa zone i relax zone - Sauna centar (od 16 godina, sukladno raspoloživosti)!

Hotel nudi obilje izvrsnih sadržaja. SPA zona obuhvaća unutarnji bazen, saune i fitness centar. Uživajte u lokanim specijalitetima i vinima na ljetnoj terasi a la carte restorana. 

Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom te veliki fitness centar koji je opremljen modernim spravama. 

Ugodan ambijent restorana dodatno oplemenjuje ljetna terasa, a ljubazno osoblje rado će vam preporučiti izvrsno lokalno vino koje se najbolje sljubljuje s jelom koje ste izabrali. Tu su i kavana za manje obroke i aperitiv bar za piće prije spavanja.

Za VIKEND 11.-13.11. održava se 16. FESTIVAL ČOKOLADE U OPATIJI! Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je na Ljetnoj pozornici gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima.