Kupon vrijedi do 31.01.2023.

Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito. Masaža opušta tijelo psihički i fizički, stoga, ako ste pod stresom, priuštite si kvalitetnu masažu – ona će garantirano pružiti olakšanje. 

Masaža predstavlja odlično rješenje i kod nesanice budući da potiče dubok i kvalitetan san. Najbolje je napraviti masažu cijelog tijela, ali ako nemate vremena, bit će dovoljna masaža leđa. 

Srčanim bolesnicima masaža je izuzetno korisna jer opušta, uspavljuje, snižava krvni tlak, a može poboljšati apetit i raspoloženje. Kod bavljenja sportom masaža ublažava grčeve i upale mišića, poboljšava izdržljivost i pokretljivost. Nakon vježbanja masaža olakšava umor i iscrpljenost. 

Masaža pomaže i kod mršavljenja jer potiče cirkulaciju i probavu, ubrzava izlučivanje toksina, stimulira metabolizam i limfni sustav. Moć dodira je blagotvorna. Priuštite si kvalitetnu masažu ili razvedrite blisku osobu dobrom masažom. Ona je dar koji djeluje na onog tko je prima, ali i na onog tko je daje.