[30.12.-01.01.] NOVA GODINA u BUDIMPEŠTI s Darojković Prometom - 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu 4*, pratitelj putovanja i autobusni prijevoz!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 30.12.2022.-01.01.2023. GARANTIRANO!

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN 30.12.2022. ZAGREB- BUDIMPEŠTA 

Polazak u  05:00h iz Dugog Sela i unaprijed dogovorenih mjesta u Zagrebu. Ugodna vožnja prema Budimpešti uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku u Budimpeštu odlazak u razgled grada s pratiteljem putovanja: odlazak do BRDA GELLÉRT GDJE SE SMJESTILA CITADELA- utvrda iz 19. stoljeća s čijih se bedema pruža jedan od najljepših pogleda na grad, 


POVIJESNI BUDIM S KRALJEVSKOM PALAČOM, RIBARSKA UTVRDA, CRKVA SV.MATIJAŠA. Nakon razgleda fakultativni odlazak na vožnju brodom po Dunavu. Vožnja traje sat vremena. Odlazak prema hotelu. Smještaj. Slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.



2.DAN 31.12.2022. BUDIMPEŠTA

Doručak. Nastavak razgledavanja grada u pratnji vodiča: TRG HEROJA, OPERA, PARLAMENT- zasigurno najpoznatiji simbol Budimpešte, CRKVA SV.STJEPANA – najveća crkva u gradu i može primiti oko 8000 vjernika. Mađari je često zovu ‘bazilika’ kako bi dočarali njezinu veličinu i značaj najveće crkve u cijeloj državi, SINAGOGA – druga najveća sinagoga u svijetu odmah iza one u New Yorku…Šetnja Vaci ulicom – jednom od najpoznatijih ulica u Budimpešti a ishodište joj je na trgu Vörösmarty. Kao što Beč ima svoj Sacher, tako i Budimpešta ima slastičarnicu GERBEAUD u kojoj možete probati i vjerojatno najpoznatiju mađarsku slasticu, Doboš tortu- predlažemo da je probate. Slobodno vrijeme za vlastite programe, shopping, kavu, šetnju. U dogovoreno vrijeme polazak prema hotelu i priprema za novogodišnju večer.


*Dočeci Nove godine organiziraju se na više različitih mjesta u gradu. Ipak, tri su glavne gradske točke u središtu Budimpešte: trg Vorosmarty, Oktogon trg te Eiffel trg. Ulaz za sve ulične zabave je besplatan. 

3.DAN 01.01.2023. BUDIMPEŠTA- ZAGREB
SRETNA NOVA GODINA! Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za prvu novogodišnju kavu ili šetnju. U dogovoreno vrijeme polazak prema Zagrebu i Dugom Selu.