DOČEK 2023. u VUKOVARU uz legendarnog MIŠU KOVAČA - Darojković Promet vodi Vas na jednodnevni izlet i doček Nove godine s uključenim autobusnim prijevozom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 31.12.2022. Nakon dočeka, polazak za Zagreb / Dugo Selo oko 01:00h, 01:30h.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak u 12:30h iz Dugog Sela i unaprijed dogovorenih mjesta u Zagrebu. Ugodna vožnja sa zaustavljanjem po potrebi do Vukovara. 

Po dolasku u Vukovar šetnja i razgled grada s pratiteljem putovanja. Fakultativni odlazak do bolnice, muzeja u Vukovaru te Vodotornja u pratnji pratitelja putovanja. Nakon razgleda slobodno vrijeme. 

U večernjim satima počinje koncert na Trgu Republike Hrvatske. Trg Republike Hrvatske mjesto je na kojemu se u Vukovaru tradicionalno dočekuje nova godina, pa će tako biti i ovog Silvestrova.

Ovaj put doček će spojiti Slavoniju i Dalmaciju, s obzirom da će glavna zvijezda dočeka biti Mate Mišo Kovač, kojemu će se pridružiti Ivana Kovač, Bosutski bećari i drugi tamburaški sastavi.

Slobodno vrijeme za uživanje te u dogovoreno vrijeme (cca oko 1:00, 01:30h) povratak za Zagreb i Dugo Selo. 

PONUĐENE STANICE UKRCAJA PUTNIKA: DUGO SELO 12:30 / SESVETE 12:45 / DUBRAVA OKRETIŠTE 12:55 / EX DIONA 13:10 / INA-preko puta Avenue molla 13:25

Odmah pri rezervaciji javiti polaznu stanicu!