Uživanje u zimskog ruhu Vrsara - 3 dana/2 noćenja u Hotelu Pineta 3* ili Apartmanima Riva 3* s polupansionom, unutarnji bazen, Wellness & SPA zona, sve za 2 osobe...

132 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite lokalno ozračje Vrsara i smjestite se na samo nekoliko minuta od plaža uživajući u pogledu na staru gradsku jezgru i ribarske brodove u luci... U cijenu uključena i boravišna pristojba! Kupon vrijedi od 01.01. do 22.02.2023.; zauzeti termini 03.-07.01.

Hotel Pineta 3*

Smještaj na vrhu brežuljka u omogućuje gostima Hotela Pineta uživanje u jednom od najljepših pogleda na obližnje otočiće i povijesnu jezgru Vrsara. 

Uživajte u udobnosti jedne od 95 soba i prepustite se opuštenom ozračju mirnog ribarskog gradića koji se prostire ispod vašeg balkona. U sobi se nalaze dva povezana ili odvojena kreveta, tepih, minibar, centralno grijanje, kupaonica (kada, WC, kozmetičko ogledalo, sušilo za kosu).

Dok lagano počinjete dan uz kavu, možete uživati u doručku uz jedan od najljepših pogleda na obližnje otočiće pokraj Vrsara. U bogatoj ponudi bife-restorana Board Restaurant Pineta za doručak i večeru možete birati između toplih i hladnih jela, kao i posebne prehrane prilagođene sportašima, vegetarijancima ili dijabetičarima. 

Intimni prostor Wellness & Spa centra omogućava opuštanje nakon aktivno provedenog dana u vožnji bicikla, trekkingu, igri tenisa, ronjenju, plivanju ili brojnim drugim sportovima u kojima možete uživati u okolici.

Apartmani Riva 3*

S pogledom na promenadu i more, apartmani su idealni za ljude koji žele uživati u mediteranskom načinu života. Sadrže dvokrevetnu sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak s trosjedom na razvlačenje za jednu osobu, čajnu kuhinju, kupaonicu (tuš, WC, kozmetičko ogledalo) i balkon.