LAST MINUTE odmor u Vrsaru - 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Turističkom naselju Petalon 4* by Maistra, vanjski bazen, animacijski program za sve uzraste...

41 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 11,99 g. GRATIS! Turističko naselje Petalon nalazi se na obali, oko 800 metara udaljeno je od gradske jezgre Vrsara... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi za termine 29.06.-03.07., 06.07.-10.07., 13.-17.07. ili 20.-24.07.2023.; zauzeti termini 15.07., 20.-22.07.

RESORT PETALON 4* - idealan za aktivan odmor u prirodi

Na čarobnom mjestu, zelenom poluotoku između Vrsara i zaštićenog krajolika Limskog zaljeva, nalazi se Resort Petalon. Uživajte u kilometrima biciklističkih i pješačkih staza, prirodnim šljunčanim i stjenovitim plažama, na bazenima, teniskim terenima i u ostalim sportskim aktivnostima.

Moderno uređenih i udobnih 176 dvokrevetnih i trokrevetnih soba i 48 apartmana okruženo je mirisnim mediteranskim zelenilom, idealnim za opuštanje i planiranje još jednog aktivnog dana na odmoru. 

Sve sobe i apartmani imaju svoj balkon ili terasu te su opremljeni svime za ugodan boravak obitelji.

Okruženi prirodom istražite stjenovite ili šljunčane plaže s popločanim platoima za sunčanje i dovoljno mjesta i u prirodnom hladu. 

Ili se smjestite na ležaljku uz vanjski bazen pokraj kojeg je i dječji bazen sa slatkom vodom.

U našim restoranima i barovima očekuje vas vrhunska ponuda uz lokalne namirnice i mediteranske okuse u kreativnim interpretacijama chefova. 

Odaberite mjesto u unutarnjem dijelu Petalon Buffet restorana ili na terasi uz bogat buffet s ponudom delicija mediteranske kuhinje, s naglaskom na istarska mesna i riblja jela, te velik izbor voća, povrća i salata. 

Doručak se poslužuje od 7 do 10 sati, a večera od 18:30 pa do 21 sat. Sve u ugodnom ambijentu uz bazen, nedaleko borove šume, a dress code je smart casual.