LAST MINUTE odmor u Vrsaru uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe i 1 dijete do 11,99 godina u Resortu Belvedere 4* by Maistra, korištenje bazena, animacijski program...

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi za 14.07.-17.07. ili 21.07.-24.07.2023.; zauzeti termin 14.07., 22.07.

Resort Belvedere mjesto je za odmor, ali i za prepuštanje doživljajima koje destinacija nudi. Bilo da dan odlučite provesti na spektakularnom bazenu, brojnim biciklističkim rutama ili istražujući sport na vodi za koji možda niste ni znali, ovdje dan proleti u brojnim pustolovinama. 

Moderno uređene sobe i apartmani smješteni su već uz prvi red do mora, a zatim se uspinju uz blagu padinu s prekrasnim pogledom na 18 otočića vrsarskog arhipelaga. Nekoliko minuta hoda šetnicom uz more treba vam do centra Vrsara, ili biciklom istražite okolicu. Za opuštanje i zabavu tu su prirodne plaže te veliki bazen s toboganom u središtu resorta.

Elegantne, dobro opremljene dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem za jednu osobu udobne su za smještaj do tri osobe. Imate i svoj balkon s pogledom na Vrsar i obližnje otoke ili park.

Dva povezana ili odvojena kreveta ● Pomoćni ležaj – kauč na razvlačenje za jednu osobu ● Kupaonica s tušem ili kadom ● Klima-uređaj ● Telefon ● Sef ● LCD SAT TV ● Hladnjak ● Sušilo za kosu ● Balkon

Odaberite svoje mjesto na suncu u prekrasnoj šljunčanoj uvali ili na prekrasnim stjenovitim plažama i kamenim platoima u hladovini zelenih borova. 

Za cjelodnevnu zabavu i opuštanje u središtu turističkog naselja veliki je bazen s toboganom i malim zabavnim parkom.

Jutro uz šalicu vruće kave i kompletan doručak u pansionskom restoranu iz kojeg se pruža predivan pogled na more i otoke već je tradicionalan početak dana u resortu Belvedere. Za ručak ili večeru nešto potpuno drugačije. 

Kako izgledaju internacionalna jela s lokalnim twistom možete okusiti u Lovor Real Grill restoranu, u jelima poput mekanih kroketa punjenih jadranskim kozicama i istarskim sirom Veli Jože. 

Svoje mjesto na rivi pronašao je jedan malo drugačiji koncept. Star Anise Asian moderan je fusion restoran u kojem nastaje strastvena azijska hrana bazirana na svježim lokalnim sastojcima.