Jesenski predah u Rovinju uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i 1 dijete do 11,99 godina u Resortu Villas Rubin 3* by Maistra i pregršt sadržaja...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji termina: 08.-11.09. (RASPRODANO) / 15.-18.09. / 24.-29.09.2023.; zauzeti termin 15.09.

Aktivan odmor s brojnim sadržajima u resortu te istraživanje Rovinja i okolice uz atraktivne biciklističke i pješačke staze uz more!

Resort Villas Rubin smješten je u zelenoj oazi duž zaštićenog rovinjskog priobalja i otočića. Uz biciklističke i pješačke staze kojima uz obalu stižete do Rovinja, brojne sportske i zabavne aktivnosti i bazene s toboganima velik je broj prirodnih šljunčanih i stjenovitih plaža. 

U savršenom skladu s prirodom 85 soba i 272 apartmana naselja Villas Rubin izvrstan su izbor za smještaj u opuštajućem okruženju, dok preko dana možete uživati u brojnim sadržajima i aktivnom odmoru. 

Udobne i prostrane dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem te balkonom ili terasom za smještaj do tri osobe (2 povezana ili odvojena kreveta, dodatni krevet – fotelja na razvlačenje za jednu osobu, hladnjak, kupaonica s tušem, SAT TV, telefon, balkon ili terasa, klima-uređaj).

Prošećite 50 metara od resorta i istražite atraktivne prirodne plaže (šljunčana, stjenovita, kamenita, pješčana, betonska, popločana i dječja plaža) sa ležaljkama uključenima u cijenu (korištenje prema raspoloživosti). 

Odmah uz more velik je kompleks bazena s toboganima. Kao da ste stigli u zabavni park koji vam je svakodnevno na raspolaganju, s ležaljkama i suncobranima (ovisno o raspoloživosti i vremenskim prilikama).

U prirodnom zelenilu sa stoljetnim maslinama i borovima pronaći ćete terase naših restorana i barova s velikim izborom lokalnih jela i osvježenja. 

U moderno uređenom pansionskom restoranu uživajte u jelima kontinentalne i mediteranske kuhinje.