Rujanski odmor u slikovitoj Rogoznici uz 4 dana/3 noćenja ili 6 dana/5 noćenja za 2 osobe i 1 dijete do 15 godina u apartmanima u kamenoj kući Vili Luxor po super cijeni!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vila se nalazi u neposrednoj blizini mora te pješčane i šljunčane plaže! Kupon vrijedi do 30.09.2023.

VILA LUXOR privlači poglede svojom vanjštinom i atraktivnošću. Sastoji se od četverokrevetnih, trokrevetnih i dvokrevetnih apartmana AP/ST.

Imaju kupaonicu, WC, blok kuhinju (električni štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, posuđe), stol i stolice, francuski ležaj za dvije osobe i dva ležaja, balkon i terasu.

Rogoznica je mjesto u srednjoj Dalmaciji smještena između centra Splita i Šibenika. Stari dio je izuzeto atraktivan i daje mediteranski ugođaj sa svojom arhitekturom i ribarskim brodicama na rivi. Naseljen je već u antičko doba, a bio je poznat po tome što je kovao svoj vlastiti novac. Luka Rogoznica bila je još u vrijeme mletačkog vladanja najsigurnija luka za male brodice zbog plitkog mora. Sada se na tom mjestu nalazi marina Frapa koja je najsigurnije zaklonište za jahte na tom dijelu obale.

U blizini se nalazi nacionalni park Kornati sa mnogobrojnim otocima te Nacionalni park Krka sa svojim prelijepim slapovima.