Glamping odmor s obitelji ili prijateljima - 2, 3 ili 5 noćenja za do 6 osoba u modernim i potpuno opremljenim Premium glamping šatorima Boutique Camping Santa Marina 5* u Poreču!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedinstven, drugačiji i luksuzan smještaj uronjen u prirodu gdje se u niti jednom trenutku ne morate odreći vlastitog komfora... Ručnici i posteljina su uključeni u cijenu! Kupon vrijedi do 08.10.2023.

Doživite svu ljepotu kampiranja u prvom 5* kampu u Istri – BOUTIQUE CAMPING SANTA MARINA! Pomno uređen i obogaćen brojnim sadržajima, posebno se ističe svojom personaliziranom uslugom prema gostima. Provedite nezaboravan odmor u luksuznim glamping šatorima. 

Stvoreni za uživanje u novom načinu kampiranja, vrhunski opremljeni glamping šatori idealni su za boravak obitelji, prijatelja i parova. Moderni i stilski uređeni, unutar svojih minimalnih 34 m2 skrivaju potpunu udobnost i komfort vlastitog doma. 

Premium glamping šatori sa 2 spavaće sobe (spavaća soba s bračnim krevetom, soba s dva odvojena kreveta) imaju i kupaonicu s tušem i kuhinju. Prednost boravka u ovim glamping šatorima je što su sve prostorije klimatizirane, a velika posebnost šatora je i pomični prednji zid, čijim podizanjem dobivate veliku zajedničku prostoriju dnevnog boravka i natkrivene terase na otvorenom.

● 34m2 (mobilna kućica 24m2 i terasa 10m2) ● klimatizacija i WiFi ● 2 spavaće sobe ● 1 kupaonica s tušem ● potpuno opremljena kuhinja s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, kafe aparatom, hladnjakom, posuđem za kuhanje ● dnevni boravak sa sofom i televizijom ● natkrivena terasa sa stolom za objed ●

Premium glamping šatori sa 3 spavaće sobe (bračni krevet, odvojeni kreveti i kreveti na kat) imaju i dnevni boravak s kuhinjom te kupaonicu. Velika posebnost je prostrana natkrivena terasa sa lounge zonom koja se, podizanjem cijelog prednjeg dijela šatora, može spojiti s dnevnim boravkom i kuhinjom. Open-space koncept ovih šatora zaslužan je za onaj poseban doživljaj boravka u prirodi kojem svi težimo.

● 49m2 (mobilna kućica 34m2 i terasa 15m2) ● klimatizacija i WiFi ● 3 spavaće sobe ● 1 kupaonica s tušem ● potpuno opremljena kuhinja s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, kafe aparatom, hladnjakom, posuđem za kuhanje ● dnevni boravak sa sofom i televizijom ● natkrivena terasa sa stolom za objed ● 

*Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u premium glamping šatorima.