[50% POPUSTA!] NOVO! Trebate web stranicu? Uz E-COM i odličnu ponudu za izradu web stranice poboljšajte i pospješite svoje poslovanje, za samo 250 eura!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 15.11.2023.

CIJENA UKLJUČUJE: izradu web stranice s jednom stranicom (landing page) ● odabir brend boja i fontova ● optimizaciju za tražilice ● ugradnju kontakt forme i Google karte ● mogućnost da samostalno dodajete i mijenjate sadržaj na web stranici 

CIJENA NE UKLJUČUJE: trošak zakupa domene (adrese web stranice) ● trošak zakupa hostinga (mjesto gdje će biti postavljena vaša web stranica ● izradu logotipa

Možda imate nevjerojatne proizvode ili vještine, ali vaši klijenti još uvijek mogu imati sumnje jer vaša web stranica ne uspijeva ispravno komunicirati vašu poslovnu vrijednost. Većina vas će se složiti da je web stranica ključna za vaše poslovanje.

Postoje samo dva načina na koje možete doći do novih klijenata: Vi se javljate njima ili se oni javljaju vama. Nažalost, većina poslovanja spada u ovu prvu skupinu. To je zato jer nemate kvalitetnu web stranicu koja bi vas pozicionirala na tržištu kao autoritet. 

Zato zgrabite ovu ponudu i proširite svoje poslovanje uz vizualno privlačnu web stranicu.

Web stranica će biti izrađena u roku od 30 dana od kupnje kupona i obavezne prijave na marko.gugic@e-com.hr s priloženim kuponom.