Val Thorens je mjesto za strastvene skijaše, one koji vole izlaziti, one koji vole uživati u dugačkim, širokim i stazama bogatim prirodnim snijegom... Kupon vrijedi za 1 osobu te polazak iz Zagreba 06.01. i odlazak iz Val Thorensa 13.01.2024.

Val Thorens - Orelle dio su najvećeg skijaškog kompleksa na svijetu 3 Vallées, sa 600 km skijaških staza i 200 raznih tipova ski-liftova koji se protežu od 1300 do 3250 m/nv i povezuju ukupno 25 planinskih vrhova, zajedno sa 6 glečera preko 3000 m n.v. Već 5 godina za redom skijalište je proglašeno najboljim na svijetu.

Prije kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera radi rezervacije na azurtours@azurtours.hr uz sve potrebne podatke (ime i prezime, kontakt) te potvrda iste uz KOD i ID kupona po kupnji i primitku.

Udaljenost iz Zagreba 890 km.

Naselje je sagrađeno 1972. godine na 2.300 m n/v u pravom planinskom amfiteatru i najviše je skijaško mjesto u Europi. Do gotovo svakog objekta se može doskijati, odnosno kretati od jedne na drugu stranu mjesta, jer su sagrađene ograđene i zasnježene staze sa mostićima preko ceste. Mjesto je zatvoreno za promet, sve je podređeno skijanju. Automobili se ostavljaju u garažama, autobusi na parkingu na ulazu u grad.

Ulaganja u unapređenje skijaške infrastrukture su neprestana i vrlo velika. U Val Thorensu je izgrađena prva velika gondola za više od 100 ljudi - Caron, a vozi na vrh Cime de Caron, od kuda se pruža nezaboravan pogled na nekoliko stotina planinskih vrhova viših od 3000 m.