Novo na Crnom Jaju - upotpunite svoj gurmanski stol ili poklon dragoj osobi vrhunskim domaćim proizvodima uz voucher u vrijednosti 30€ za samo 15€ za kupnju na webshopu GLIGORA delikatese!

78 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sirana Gligora je najnagrađivanija sirana u Hrvatskoj, ali i jedna od najnagrađivanijih sirana u svijetu! Voucher vrijedi za cijeli asortiman, a može se iskoristiti do 30.01.2024.

ODMAH po kupnji i primitku kupona, kupac se mora OBAVEZNO javiti webshopu Gligora isključivo na e-mail webshop@gligora.com s priloženim kuponom, a webshop Gligora povratno će kupcu poslati jednokratni kod u vrijednosti 30 eura kojeg će potom moći iskoristiti za kupnju na webshopu! Uvjete dostave pročitajte na webshop.gligora.com/dostava

Za webshop kliknite na webshop.gligora.com!

GLIGORA - najnagrađivanija sirana u Hrvatskoj i jedna od najnagrađivanijih sirana u svijetu

Ljubav prema tradiciji i sirarskoj struci je ono što se godinama prenosilo u obitelji Gligora. Predanost beskompromisnoj kvaliteti, želja za otkivanjem starih i novih znanja, stalno ulaganje u razvoj i težnja za kontinuiranim poboljšavanjem - danas je ono što opisuje cijeli tim u Sirani Gligora.

U našoj bogatoj ponudi osim vrhunskih sireva, možete pronaći suhomesnate proizvode, delikatesnu hranu i piće, delicije s oznakom izvornosti, vina, ulja, pića, bio proizvode, kozmetiku, knjige, pribor i još mnogo toga za svačiji ukus i okus...

Nova sirana, izgrađena 2009. godine najmodernija je sirana te veličine u Hrvatskoj. Sastoji se od proizvodnog dijela u prizemlju, zrionice u podrumu, te ureda i kušaonice na katu, te je koncipirana kao funkcionalna i učinkovita cjelina. U blizini sirane u Kolanu nalazi se i najpoznatija trgovina Sirane Gligora.