[RIJEKA] Servis za čišćenje "Clean 'N' Green" - Usluga čišćenja u trajanju uz od 4h za samo 49 eura uz korištenje organskih, održivih sredstva za čišćenje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje rad jedne čistačice koja bi došla na adresu sa svom opremom potrebnom za čišćenje. Standardna oprema uključuje organska, održiva sredstva za čišćenje te profesionalne alate i aparate. Kupon se može iskoristiti do 30.03.2024.

U tvrtki Clean ‘N’ Green vodimo računa o okolišu i stoga koristimo obnovljive proizvode za čišćenje. Naši proizvodi su sigurni za upotrebu te ne štete okolišu ili Vašem zdravlju.

Također, koristimo najsuvremenije strojeve za čišćenje koji su učinkoviti i štedljivi. Naš tim stručnjaka redovito održava strojeve kako bi se osiguralo da rade u optimalnom stanju i da se smanji utjecaj na okoliš.

Svi naši radnici prošli su temeljitu obuku i redovito se educiraju o najnovijim tehnikama i proizvodima za čišćenje. Pored toga, naši radnici prolaze temeljitu provjeru prije nego što se pridruže našem timu, tako da možete biti sigurni da su pouzdani i sigurni u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Oni su također vrlo pažljivi i poštuju Vaš privatni prostor tijekom čišćenja.

Naš cilj je pružiti Vam najbolje usluge čišćenja uz što manji utjecaj na okoliš. Radujemo se suradnji s Vama kako bi Vam pomogli u održavanju čistog i zdravog prostora za Vas i Vašu obitelj.

Prije kupnje kupona provjeriti raspoloživost termina na 095 592 2025, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije termina uz KOD i ID kupona na broj 091 78 28 297 ili mail info@cng.hr