Obiteljski odmor u Lovranu uz 3 dana i 2 noćenja s punim pansionom ili polupansionom za 2 odraslih i do 2 djece do 14 g. u Hotelu Excelsior 4*, unutarnji bazen, Wellness & Spa te pregršt sadržaja!

103 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 21.03.2024. Slobodni termini 25.02.-01.03., 03.03.-08.03., 12.-15.03. I 17.03.-21.03.24., ostalo je popunjeno!

HOTEL EXCELSIOR 4* smješten je na samom moru destinacije Opatija i predstavlja idealno mjesto za obiteljski odmor u okruženju prekrasnog parka. 

Ovaj hotel nudi prostrane sobe i sadržaje za odmor ispunjen opuštanjem i zabavom. Uživajte u spa centru opremljenom sobama za masažu. 

U cijeni uključeno i korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom i ležaljki uz bazen ● fitnessa (Keep fit od utorka do nedjelje 9-10h) ● wellness & spa zone sa sauna centrom - 2 finske saune i relax zone ● nordijskih štapova za hodanje, sukladno raspoloživosti (istražite preko 20 planinarskih staza Parka prirode Učka i iskusite jedinstvene planinarske doživljaje i brojne prirodne znamenitosti)

Provedite dan na jednom od bazena. Blizina obalnog šetališta Lungomare i organizirani programi animacije garancija su da ćete uvijek naći nešto po svom ukusu u Hotelu Excelsior na Opatijskoj rivijeri. 

Bogat izbor jela i pića pronaći ćete u hotelskom a la carte restoranu, light lunch i snacks na lobby baru.

Superior soba s privatnim balkonom okrenuta prema ulici živopisnog primorskog gradića obećava zanimljiv odmor. Soba je klimatizirana, ima odvojene krevete, fotelju na razvlačenje, kupaonicu s kadom, sušilo za kosu, LCD TV (kabelska), telefon, minibar, sef i pisaći stol.

Obiteljske sobe s pogledom na ulicu su prostrane i lijepo uređene povezane sobe s balkonom. Imaju LCD TV kabelsku, odvojene krevete, 2 kupaonice s kadom, sušilo za kosu, klima uređaj, telefon, minibar, sef i pisaći stol.

Cjelodnevne aktivnosti za djecu i tinejdžere ● mini club za djecu od 4 do 12 godina ● mini check-in za djecu ● Liri Kids Club za djecu od 4 do 12 godina (raspored događanja pogledajte OVDJE) ●game room - pikado, stolni tenis, zračni hokej