Otopite masnoće kavitacijom, napravite limfnu drenažu, učvrstite kožu radiofrekvencijom i poboljšajte elastičnost vakumom u Skin Glow Beauty Salonu u Splitu uz XL ili XXL paket mršavljenja!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 500,00 €
Ušteda 60%
Cijena 200,00 €
Uštedi još 10,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Novootvoreni Skin Glow Beauty Salon u Splitu! Ponuda se koristi u više dolazaka. Kupon vrijedi do 10.06.2024.

KAVITACIJA

Ultrazvučni – kavitacijski sustav je vrlo učinkovita neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulita. Ultrazvuk kavitacija, zbog tih karakteristika, stručnjaci  nazivaju i "prirodnom liposukcijom". Ultrazvučna kavitacija je brz tip liposukcije, gdje nije potrebna operacija, koji postaje sve moderniji u današnje vrijeme. Ona koristi valove niske frekvencije koji troše tvrdokorne masne stanice ispod kože. Ultrazvučni sustav vam pomaže u transformaciji vašeg tijela, čime se vraća izgubljeno samopouzdanje.

RADIOFREKVENCIJA je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage i uklanja strije. Radiofrekvenciju (RF) koristimo za zatezanje i oblikovanje ruku, nogu, leđa, trbuha, bedra i bokova, te za poboljšanje izgleda i stanja strija.

LIMFNA DRENAŽA

Kompresivna terapija (presoterapija - limfna drenaža) je ne zamjenjiva terapijska metoda kod zastoja u limfnom sustavu, taloženju toksina zbog nedovoljno kretanja, oteklinama zbog nakupljanja izvanstanične tekućine, osobito u nogama, rukama i abdominalno. Pokreće rad limfnog sustava, stimulira rad metabolizma i probavnog sustav i ubrzava proces izbacivanja toksičnih tvari iz organizma.