Dani šparoga na Liburnijskoj rivijeri uz 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM + piće uz večeru, tradicionalna fritaja, korištenje fitnessa u Hotelu Ičići 4*, sve za 2 osobe + 1 dijete do 3 god.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 3 godine gratis! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 02.04.24. do 30.04.24. Isključeni termini: 12.04.-14.04.,26.04.-28.04.2024.

O hotelu

Hotel Ičići 4* smješten je u mirnom zelenilu iznad obalne šetnice Lungomare u blizini Opatije i predstavlja izvrstan odabir za obiteljski odmor.

Ovaj moderni hotel na pet katova ima 180 soba s balkonima i neodoljivim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva. 

Za obitelji s djecom hotel nudi obiteljske sobe, funkcionalno spojene i opremljene po mjeri obitelji. Hotelski restoran nudi specijalitete mediteranske kuhinje.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom (polupansion), u dvokrevetnoj superior sobi s balkonom i pogledom na more + piće iz šankomata uz večeru + 1 x tradicionalna fritaja sa šparogama, jednom tijekom boravka + korištenje fitnessa, izbor između boravka petak - nedjelja ili nedjelja - petak, sve za 2 odrasle osobe.

SMJEŠTAJ

Udobno se smjestite u prostranoj Superior dvokrevetnoj sobi s pogledom na more površine 27 m2. Soba je opremljena bračnim ili odvojenim krevetima, a moderna kupaonica raspolaže kadom ili tušem. 

Na balkonu s pogledom na Kvarnerski zaljev možete popiti jutarnju kavu ili se opustiti nakon aktivnog dana na plaži. Za potpuni komfor soba ima i klima-uređaj, LCD TV i besplatan Wi-Fi.

Restorani i barovi
Hotel Ičići poziva Vas na nezaboravno gastronomsko putovanje Mediteranom uz mirise i okuse kvarnerskoga kraja. U restoranu možete kušati probrane delicije s naglaskom na riblje specijalitete i plodove mora. Naša bogata i šarolika ponuda temelji se na svježim lokalnim namirnicama uz mirise začinskog bilja i pomno birana hrvatska vina. 

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti ODMAH po primitku kupona a najkasnije u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.

Festival šparuga u Lovranu

Divlje lovranske šparoge rastu u izobilju na obroncima Učke. Poseban okus zahvaljujuju utjecaju aerosola, odnosno miješanju morskog i planinskog zraka. Šparoge su tisućama godina poznate kao šumska delicija pozitivnog utjecaja na zdravlje. Ako se još niste odlučili na izlet u Lovran, vrijedi spomenuti da se šparoga od davnina smatra afrodizijakom.

Animacijski programi za najmlađe - Mini Club za djecu od 4 do 12 godina, raspored događanja pogledajte OVDJE!