Nova oaza ljepote i opuštanja u Zadru - počastite se ponudom 5 ili 10 anticelulitnih masaža po 45 minuta u Paraiso Beauty Salonu po super cijeni!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 75,00 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se koristi u 5 ili 10 dolazaka i može se iskoristiti do 10.06.2024.

Paraiso Beauty Salon predstavlja oazu ljepote, opuštanja i zdravlja koja će vaše želje pretvoriti u naše izazove da Vam pružimo što kvalitetniju uslugu, profesionalizam na svim razinama i zadovoljstvo kakvo očekujete.

Anticelulitna masaža je ručna masaža kojom se kroz više različitih tehnika masiranja učvršćuje i podiže vezivno tkivo, a izvodi se na svim dijelovima tijela zahvaćenim celulitom. Kada čujete riječ masaža sigurno prvo pomislite na opuštanje i ugodu, ali važno je napomenuti da je anticelulitna masaža više energična. Koriste se razni pokreti kao što su glađenje, gnječenje, pinch, trljanje i svi su usmjereni prema srcu.

Jako je važno da se masira na pravi način, pravim intenzitetom i u pravom smjeru - smjeru protoka limfe kroz limfni sustav. Na taj način pojačava se cirkulacija limfe, obnavlja kolagen u koži te izbacuje višak vode i toksina, a u tom procesu pomaže nam ulje kojim se koža masira.

Rezultat? Glatka i napeta koža, ali samo ako redovito dolazite na tretmane. Mi ih preporučamo minimalno deset, a možda će biti potrebno i više, sve ovisi o stadiju celulita.

Anticelulitne masaže su jedno od sredstava za uspješnu borbu protiv celulita, ali ne smiju biti jedino. Najbolji učinak imaju ako ih kombinirate s drugim tretmanima kao što su radijalno endnodermna terapija, detoksikacija organizma. Uravnotežite svoju prehranu, redovito vježbate, pijete puno vode i dovoljno spavate.