[NOVO] 50% popusta na program neinvazivnog oblikovanja tijela pod nadzorom liječnika u MedSpa Wellness & Poliklinika Life u Solinu - klinički pregled, Med Contour Multipower i limfna drenaža!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Odlična ponuda programa neinvazivnog oblikovanja tijela za gubitak masnog tkiva, redukciju celulita i učvršćivanje kože tijela pod nadzorom liječnika u opuštajućoj oazi MedSpa Centra & Poliklinike Life! Kupon vrijedi do 10.06.2024.

Med Contour Multipower uređaj je nove generacije u svojoj kategoriji koji kombinira tehnologiju ultrazvuka i radiofrekvencije za učinkovito, sigurno i bezbolno nekirurško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje kože i pomlađivanje lica.

Med Contour Multipower zvijezda je neinvazivnog tretiranja lica i tijela u svrhu uklanjanja lokaliziranih masnih naslaga i celulita, smanjenje obujma tijela, zatezanja i pomlađivanje kože i limfne drenaže. 

Multipower platforma sadrži 4 aplikatora:

Body Shape - za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita ● Body Shape and Tight - za zatezanje i učvršćivanje kože ● Draining - za limfnu drenažu ● Face Lifting - za zatezanje i pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea

Za koja stanja kože koristimo Med Contour Multipower?

Lokalizirane masne naslage ● Celulit ● Umorna koža i gubitak tonusa kože ● Gubitak čvrstoće i elastičnosti kože ● Fine linije i bore ● Obješena i opuštena koža tijela