Proljetno uživanje u Biogradu na Moru za cijelu obitelj uz 2 noćenja na bazi doručka za 2 odraslih i do 2 djece u Hotelu Adria 3* i pansionske večere GRATIS te sadržaje za opuštanje i rekreaciju!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 169,00 €
Uštedi još 9,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 9,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece do 11,99 godina. Uz već uključen popust, u cijeni noćenja s doručkom Hotel Adria Vam poklanja pansionske večere s uključenim pićem iz šankomata za vrijeme obroka! Kupon vrijedi od 26.04. do 01.05. ili od 04.05. do 30.05.2024.

HOTEL ADRIA 3*

Nalazimo se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljeni 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda. U vrijeme pred i posezone prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama. Tijekom glavne turističke sezone, hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel sa all inclusive ponudom, mogućnošću usluge polupansiona. 

Classic dvokrevetna soba s balkonom ima bračni krevet ili dva odvojena kreveta i  dodatni ležaj (dvosjed na razvlačenje), LCD SAT TV, Wi-Fi, telefonsku liniju, sušilo za kosu, en suite kupaonicu i klima uređaj.

Classic trokrevetna soba s balkonom ima bračni krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni krevetom za jednu osobu i dodatni ležaj (dvosjed na razvlačenje), LCD SAT TV, Wi-Fi, telefonsku liniju, sušilo za kosu, en suite kupaonicu i klima uređaj.

Besplatno korištenje vanjskih bazena za odrasle i djecu (ovisno o vremenskim uvjetima), sunčališta, ležaljki i suncobrana (sukladno raspoloživosti) i sportskih terena u sklopu hotela (sukladno raspoloživosti)!

U restoranu hotela Adria dnevno se nudi veliki izbor jela, autohtone domaće i internacionalne kuhinje, vodeći računa o potrebama, navikama i željama gostiju. Hotelski restoran je kapaciteta 250 sjedećih mjesta, klimatiziran je, a zajedno sa otvorenom terasom kapaciteta 120 mjesta, idealno je mjesto za pružanje svih vrsta ugostiteljskih usluga.