CJPremium Natrag na Crno Jaje

VIKEND odmor u Family Hotelu Amarin 4* u Rovinju uz 3 dana/2 noćenja na bazi PUNOG PANSIONA, wellness&spa, fitness, animacijski program... sve za 2 OSOBE + 1 ili 2 DJECE do 13,99 g.!

SUPER CIJENA 2.579 kn
 • VIKEND ODMOR (petak-nedjelja) u Family Hotel Amarin 4*- 3 dana/2 noćenja preko vikenda s izborom soba i PUNIM PANSIONOM za 2 osobe i 1 dijete do 13,99 godina ili 2 djece do 13,99 godina!
 • Smještaj u odabranom tipu sobe + puni pansion (doručak, ručak, večera)  + bezalkoholna pića tijekom obroka!
 • Bogati animacijski program za djecu!
 • Neograničeno korištenje unutarnjih bazena, wellnessa, fitness centra...
 • Kupon vrijedi isključivo preko VIKENDA (od petka do nedjelje) u periodu od 05.01.20. do 07.02.20.zauzeti termini 05.01.20., 10.01.20.
 • NAPOMENE:
  • Ponuda uključuje: VIKEND ODMOR (petak-nedjelja) u Family Hotel Amarin 4*- 3 dana/2 noćenja preko vikenda i PUNIM PANSIONOM za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 13,99 godina ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 13,99 g.!
  • Prije kupnje odaberite željenu opciju smještaja:
  • Opcija 1: STANDARD dvokrevetna soba za 2 odraslih + 1 dijete do 13,99 godina na pomoćnom ležaju
  • Opcija 2: PREMIUM FAMILY SOBA za 2 odraslih + 2 djece do 13,99 godina na osnovnom ležaju
  • STANDARD soba: za 2 ODRASLE OSOBE + 1 DIJETE DO 13,99 GODINA na pomoćnom ležaju - 2 osobe na osnovnom ležaju i 1 dijete na pomoćnom ležaju - dijete na pomoćnom ležaju do 13,99 godina besplatno - osnovni i pomoćni ležajevi ne mogu se dijeliti
  • Cijena uključuje: 3 dana/2 noćenja, smještaj u odabranom tipu sobe + puni pansion (doručak, ručak, večera) + bezalkoholna pića tijekom obroka + boravak 1 djeteta na pomoćnom ležaju ili 2 djece do 13,99 godina na osnovnom ležaju (ovisno o odabranoj opciji smještaja) + bogat animacijski program za djecu + neograničeno korištenje unutarnjih bazena + korištenje wellness centra (hidromasažna zona, termalna zona s Kneipp stazom, 4 vrste sauna) + korištenje ručnika + neograničeno korištenje fitness centra s vrhunskom Precor opremom i dječje fitness dvorane + korištenje video-igara (PlayStation, Xbox, Wii console) i ostalih zabavnih igara za djecu + Wi-Fi + vanjski parking + boravišna pristojba
  • ! Extra sadržaj u hotelu 24.01.-26.01. (uz dogovor s rezervacijskim centrom i nadoplatu na licu mjesta) - NTC (Nikola Tesla Centar) radionice za roditelje pod vodstvom prof. Ranka Rajovića: 4 radionice o primjeni NTC metode za roditelje djece predškolske i školske dobi (svaka u trajanju od 45 minuta na hrvatskom jeziku) - vođene vježbe i igre uz korištenje NTC metode za roditelje, djecu i cijelu obitelj za čitavog vremena boravka !
  • Kupon vrijedi za 2 odraslih i 1 dijete do 13,99 godina ili 2 odraslih i 2 djece do 13,99 godina.
  • Kupon vrijedi isključivo preko VIKENDA (od petka do nedjelje) u periodu od 05.01.20. do 07.02.20.; zauzeti termini 05.01.20., 10.01.20.
  • Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina s Hotelom!
  • ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija termina telefonskim putem 00385 52 800 250 ili putem mail-a cj@maistra.hr, uz KOD i ID kupona.
  • Mogućnost nadoplate za drugo dijete molim provjverite direktno sa partnerom uz opciju nadoplatu u Hotelu!!!
  • Kupon obavezno ponijeti sa sobom u Hotel!
  • Rezervacija ovisi o smještajnoj raspoloživosti Hotela.
  • Budući da je broj kupona ograničen, kupljene kupone nije moguće stornirati!
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48 h ranije. 
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga. U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat. 
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona. Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • Ukoliko u navedenom terminu ne bude moguće iskoristiti usluge (u potpunosti ili djelomično) kupon će se u dogovoru s partnerom moći iskoristiti naknadno.

Počastite svoju obitelj s odmorom u Family Hotelu Amarin 4* uz izbor vrhunskog smještaja, PUNI PANSION i uključenim bezalkoholnim pićima tijekom obroka i bogati paket wellness&spa! Boravišna pristojba također uključena u cijenu! Kupon vrijedi isključivo preko vikenda (od petka do nedjelje) u periodu od 05.01.20. do 07.02.20.; zauzeti termini 05.01.20., 10.01.20.

Najveći svjetski online savjetnik za putovanja Tripadvisor u sklopu Travelers Choice-a proglasio je FAMILY HOTEL AMARIN "najboljim obiteljskim hotelom u Hrvatskoj u 2019. godini"!

Smješten na poluotoku oko četiri kilometra sjeverno od Rovinja, samo 50 metara od najbliže plaže, u bajkovitim mediteranskim vrtovima, hotel nudi 280 soba. Raznovrsni sadržaji i igrališta, atraktivan kompleks bazena, wellness i spa, restorani i snack barovi, igraonice i pomno osmišljeni programi Amarin Kids Kluba čine ovaj hotel prvim izborom za obitelji s djecom.

Standard sobe pružaju pogled na more i veću udobnost za vaš godišnji odmor ispunjen zabavom. Veličine su 28 – 30 m2, imaju bračni krevet i pomoćni krevet, kupaonicu s tušem, balkon sa stolicama i stolom.

Premium Family sobe sastoje se od povezanih soba Premium i Standard, veličine 56-59 m2. Dizajnirane su za udoban boravak veće obitelji, a orijentirane su na morsku stranu. Imaju 2 kupaonice s tušem ili kadom i 2 balkona sa stolcima i stolićima.

RESTORAN MARVELUS

Uživajte u bogatoj ponudi toplih i hladnih jela, salata i žitarica za kontinentalni ili mediteranski buffet doručak koji poslužujemo od 7:00 do 10:30. Male bebe mogu uživati u svježe pripremljenim kašicama, a djeca birati zdrava jela na dječjem buffetu i eko kutku. Uz uslugu punog pansiona buffet ručak poslužuje se 12:30 do 14:30 sati. Buffet večera poslužuje se od 18:30 do 21:30. Bezalkoholna pića tijekom obroka uključena su u cijenu!

WELLNESS&SPA

U ponudi Vas očekuje bogati i raznovrsni wellness&SPA sadržaj - neograničeno korištenje unutarnjih bazena, neograničeno korištenje wellness centra sa hidromasažnom zonom, termalnom zonom s Kneippstazom i sa 4 vrste sauna te neograničeno korištenje fitness centra s vrhunskom Precor opremom i dječje fitness dvorane!

! Extra sadržaj u hotelu 24.01.-26.01. (uz dogovor s rezervacijskim centrom i nadoplatu na licu mjesta) - NTC (Nikola Tesla Centar) radionice za roditelje pod vodstvom prof. Ranka Rajovića !

Uključuje 4 radionice o primjeni NTC metode za roditelje djece predškolske i školske dobi, svaka u trajanju od 45 minuta na hrvatskom jeziku. To su vođene vježbe i igre uz korištenje NTC metode za roditelje, djecu i cijelu obitelj za čitavog vremena boravka. 

Program NTC učenja je sastavljen iz različitih aktivnosti i igri za djecu, koje se temelje na saznanjima o razvoju i radu mozga i koje, kako mnoga istraživanja pokazuju, imaju pozitivan efekt na razvoj mozga u periodu kada je to najvažnije, u periodu najintenzivnijeg rasta i razvoja, od rođenja, pa do približno desete godine starosti. Igra kao unutrašnja motivacija djeteta je ključni faktor NTC programa.

Profesor Ranko Rajović, specijalist interne medicine (oblast neuroendokrinologija) autor je navedenog programa koji se provodi u 20 država Europe. Osnivač je Mense u 5 država, a od 2002. godine je i član komiteta međunarodne Mense za darovitu djecu. Zbog višegodišnjeg bavljenja darovitom djecom i programima u vezi s darovitošću, dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF) za intelektualni doprinos društvu. Suradnik je UNICEF-a te radi na pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji.