CJPremium Natrag na Crno Jaje

TJEDNI odmor u Family Hotelu Amarin 4* by Maistra u Rovinju uz 3 dana/2 noćenja i PUNI PANSION, unutarnje bazene, wellness, fitness i animacijski program za 2 OSOBE + 1 ili 2 DJECE do 13,99 g.!

SUPER CIJENA 2.179 kn
 • TJEDNI ODMOR (nedjelja-petak) u Family Hotelu Amarin 4*- 3 dana/2 noćenja preko tjedna i PUNI PANSION za 2 odraslih i 1 dijete do 13,99 godina u Standard dvokrevetnoj sobi ili 2 odraslih i 2 djece do 13,99 godina u Premium Family sobi
 • PUNI PANSION (buffet doručak, ručak i večera)  + bezalkoholna pića tijekom obroka
 • Animacijski program za djecu
 • Neograničeno korištenje unutarnjih bazena, wellness centra i fitness centra
 • Kupon vrijedi isključivo preko TJEDNA - od nedjelje do petka - do 25.10.2020.; zauzeti termini 09.10.-11.10., 16.10.-18.10.
 • NAPOMENE:
  • Ponuda uključuje: TJEDNI ODMOR (nedjelja-petak) u Family HotelU Amarin 4*- 3 dana/2 noćenja preko tjedna i PUNI PANSION za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 13,99 godina u Standard dvokrevetnoj sobi ili 2 odrasle osobe i 2 odrasle djece do 13,99 godina u Premium Family sobi!
  • Prije kupnje odaberite željenu opciju smještaja:
  • Opcija 1: STANDARD dvokrevetna soba s pomoćnim krevetom za 2 odraslih + 1 dijete do 13,99 godina
  • Opcija 2: PREMIUM FAMILY SOBA za 2 odraslih + 2 djece do 13,99 godina
  • STANDARD soba: za 2 ODRASLE OSOBE + 1 DIJETE DO 13,99 GODINA na pomoćnom ležaju - 2 osobe na osnovnom ležaju i 1 dijete na pomoćnom ležaju - dijete na pomoćnom ležaju do 13,99 godina besplatno - osnovni i pomoćni ležajevi ne mogu se dijeliti
  • PREMIUM FAMILY SOBA: za 2 ODRASLE OSOBE + 2 DJECE DO 13,99 GODINA - za 2 osobe na osnovnom ležaju i 2 djece na dva pomoćna kreveta do 13,99 godina besplatno - osnovni i pomoćni ležajevi ne mogu se dijeliti
  • Cijena uključuje: 3 dana/2 noćenja, smještaj u odabranom tipu sobe + puni pansion (buffet doručak, ručak i večera) + bezalkoholna pića tijekom obroka + animacijski program za djecu + neograničeno korištenje unutarnjih bazena i wellness centra + korištenje ručnika + neograničeno korištenje fitness centra s vrhunskom Precor opremom i dječje fitness dvorane + korištenje video-igara (PlayStation, Xbox, Wii console) i ostalih zabavnih igara za djecu + Wi-Fi + vanjski parking + boravišna pristojba
  • Usluga punog pansiona uključuje doručak, ručak i večeru. Bezalkoholna pića tijekom obroka uključena su u cijenu. Na dan dolaska početni obrok je ručak, poslužen od 12:30 do 14:30 sati. Usluga punog pansiona završava doručkom na dan odlaska.
  • ! Moguć odabir dvije od slijedećih aktivnosti dostupnih u hotelu (obavezan odabir prilikom rezervacije): škola plivanja za neplivače (za djecu stariju od 4 godine koja ne znaju plivati)  škola Dronova (za djecu stariju od 8 godina) ● joga za djecu i roditelje ● vožnja biciklima za cijelu obitelj (poludnevni najam bicikla)  Escape Room za obitelj ● Potraga za Marinom za cijelu obitelj ● Dash Roboti (za djecu stariju od 6 godina) !
  • Kupon vrijedi za 2 odraslih i 1 dijete do 13,99 godina ili 2 odraslih i 2 djece do 13,99 godina.
  • Kupon vrijedi isključivo preko TJEDNA - od nedjelje do petka - do 25.10.2020.; zauzeti termini 09.10.-11.10., 16.10.-18.10.
  • Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina s Hotelom!
  • ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija termina telefonskim putem 00385 52 800 250 ili putem mail-a cj@maistra.hr, uz KOD i ID kupona.
  • Kupon obavezno ponijeti sa sobom u Hotel!
  • Rezervacija ovisi o smještajnoj raspoloživosti Hotela.
  • Budući da je broj kupona ograničen, kupljene kupone nije moguće stornirati!
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga. U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat. 
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona. Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!

Jesenski odmor na moru u krugu obitelji u Family Hotelu Amarin 4* uz izbor vrhunskog smještaja, puni pansion s uključenim bezalkoholnim pićima tijekom obroka i bogati wellness! Boravišna pristojba također uključena u cijenu! Kupon vrijedi isključivo preko tjedna - od nedjelje do petka - do 25.10.2020.; zauzeti termini 09.10.-11.10., 16.10.-18.10.

Najveći svjetski online savjetnik za putovanja Tripadvisor u sklopu Travelers Choice-a proglasio je FAMILY HOTEL AMARIN "najboljim obiteljskim hotelom u Hrvatskoj u 2019. godini"!

Smješten na poluotoku oko četiri kilometra sjeverno od Rovinja, samo 50 metara od najbliže plaže, u bajkovitim mediteranskim vrtovima, hotel nudi 280 soba. Raznovrsni sadržaji i igrališta, atraktivan kompleks bazena, wellness i spa, restorani i snack barovi, igraonice i pomno osmišljeni programi Amarin Kids Kluba čine ovaj hotel prvim izborom za obitelji s djecom.

STANDARD DVOKREVETNE SOBE pružaju pogled na more i veću udobnost za vaš godišnji odmor ispunjen zabavom. Veličine su 28 – 30 m2, imaju bračni krevet i pomoćni krevet, kupaonicu s tušem, balkon sa stolicama i stolom.

PREMIUM FAMILY SOBE sastoje se od povezanih soba Premium i Standard, veličine 56-59 m2. Dizajnirane su za udoban boravak veće obitelji, a orijentirane na morsku stranu. Imaju 2 kupaonice s tušem ili kadom i 2 balkona sa stolcima i stolićima.

UNUTARNJI BAZENI - WELLNESS CENTAR - FITNESS CENTAR

Uz unutarnje bazene, hotel ima bogat i raznovrstan sadržaj u svom Wellness centru - hidromasažna zona, termalna zona s Kneippstazom i sa 4 vrste sauna - te fitness centar s vrhunskom Precor opremom i dječju fitness dvoranu!

Moguć odabir dvije od slijedećih aktivnosti dostupnih u hotelu (obavezan odabir prilikom rezervacije): škola plivanja za neplivače (za djecu stariju od 4 godine koja ne znaju plivati) ● škola Dronova (za djecu stariju od 8 godina) ● joga za djecu i roditelje ● vožnja biciklima za cijelu obitelj (poludnevni najam bicikla) ● Escape Room za obitelj ● Potraga za Marinom za cijelu obitelj ● Dash Roboti (za djecu stariju od 6 godina)!

RESTORAN MARVELUS

Uživajte u bogatoj ponudi toplih i hladnih jela, salata i žitarica za kontinentalni ili mediteranski buffet doručak koji poslužujemo od 7:30 do 10:30. Male bebe mogu uživati u svježe pripremljenim kašicama, a djeca birati zdrava jela na dječjem buffetu i eko kutku. Uz uslugu punog pansiona buffet ručak poslužuje se 12:30 do 14:30 sati. Buffet večera poslužuje se od 18:30 do 21:00. Bezalkoholna pića tijekom obroka uključena su u cijenu!

Usluga punog pansiona uključuje doručak, ručak i večeru, a bezalkoholna pića tijekom obroka uključena su u cijenu. Na dan dolaska početni obrok je ručak, poslužen od 12:30 do 14:30 sati. Usluga punog pansiona završava doručkom na dan odlaska.