[NOVO - BUGGY ESCAPE] Adrenalinska vožnja uz popularno BUGGY vozilo i uživajte u ZAGREBAČKOJ buggy turi u trajanju od 1h ili extreme turi od 3 h, sve za 4 osobe i od samo 599 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 03.04.2022., za biranje datuma po želji ukoliko nema prijavljenih potrebno je kupiti 3 kupona!

• Buggy tura  od 1 h za 4 osobe 
Uživajte u zabavi s prijateljima u buggyju s četiri sjedala. Vozimo se cestama po prirodi dok uživate u svježem zraku. Naše vožnje se izvode u svim uvjetima – ponekad ima prašine, blata, prskanja vode, pa čak i snijega, ali sve je to dio iskustva! 

• Extreme tura - Buggy  za 4 osobe od 3 h
Ova tri i pol sata vođena buggy tura izvrstan je način za uživanje u prirodi. Pripremite se vidjeti i osjetiti prirodu kao što niste do sada. 

Posjedovanje B kategorije je uvjet za korištenje buggya!

Je li teško voziti buggy?
To su nevjerojatno laka automatska vozila koje ćete savladati kako voziti za samo nekoliko minuta nakon što vam naš vodič kaže kako to učiniti. Možete se voziti kao putnik dok vaš prijatelj preuzima kontrolu nad upravljačem.

Jesu li vožnje kolima sigurne?
Da! Prije svega, uvijek je tu iskusan vodič. Drugo, svaki putnik ima svoje sjedalo i sigurnosni pojas, a sva naša vozila opremljena su metalnom konstrukcijom za koju se možete držati. Osim toga, tu su kacige kao dodatna sigurnosna mjera .

Hoće li se turneja otkazati ako padne kiša?
Ne bismo to preporučili, još je bolje da pada kiša. Znajte - vožnja buggyjem prikladna je za sve vremenske uvjete - sunce, kiša, snijeg, vjetar... To samo čini zabavnijim, u posebnim uvjetima organizator zadržava pravo promjene rute kretanja.

Što je s COVID-19?
Sigurnost naših klijenata i osoblja nam je od najveće važnosti. Obavljamo detaljno čišćenje i dezinfekciju svih naših vozila prije i nakon svake vožnje. Osim toga, možete naglasiti da želite privatni obilazak, a mi ćemo ga organizirati za vas bez dodatnih troškova.

Koliko brzo vozimo?
Vodič određuje brzinu vožnje, prilagođenu uvjetima i zakonskim ograničenjima.