Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Analizi Lab (Sesvete) ili Vašem Pregledu (Zagreb)! Kupon vrijedi do 30.04.2023.

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 


Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr s odabirom mjesta za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled), a Crno Jaje povratno šalje gotovo kupon za onu lokaciju koja je u tom trenutku slobodna za prijem!

Autoklub «Vrapče» nastavlja svoje djelovanje i zasniva svoje postojanje na tradicijama Auto moto društva «Jedinstvo» koje je utemeljeno 1953. godine u Zagrebu. Autoškola je utemeljena 1971. pod nazivom Jedinstvo te od 1991. kao autoškola AK-Vrapče u kontinuiranom vremenu osposobljava kandidate za vozače motornih vozila.

Djelatnici autoškole su sa dugogodišnjim iskustvom u osposobljavanju budućih vozača, korektno i profesionalno pristupaju prenošenju znanja i vještina o upravljanju vozilom.

Autoškola ima svoj vlastiti prostor koji sadrži komfornu učionicu sa opremom predviđenom za nastavu, te prijemnim uredom koji se nalazi na istoj lokaciji od 1991. do danas – Ilica 492, Zagreb.

Ciljevi AK «Vrapče» posvećeni su postizanju razvijanja prometne kulture, edukaciji i zaštiti mladih naraštaja za sigurno sudjelovanje u prometu na cesti, te promicanju i ostvarivanju interesa vozača motornih vozila i drugih sudionika u prometu a osobito članova AK «Vrapče».

Tajnik Udruge od 2017. godine je g. Igor Vukelić, zaposlen od 1994.-2004. godine kao instruktor te od 2004. godine kao administrator.