[23.-27.10.] ONLINE TEČAJ knjigovodstva - osnove poslovanja obrtnika, OPG-a i slobodnih zanimanja u organizaciji Knjigovodstvenog servisa ŽACstar i digitalni certifikat o pohađanju po završetku!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tečaj traje 15 sati - od ponedjeljka do petka od 16h do 19h. Tečaj počinje 23.10., a završava 27.10.2023.

Tečaj je namijenjen svima koji žele ući u svijet i knjigovodstvo poslovanja obrtnika, OPG-ova i slobodnih zanimanja te naučiti osnove svog poslovanja.

Naučit ćete važne korake pri osnivanju obrta, OPG-a ili slobodnog zanimanja, što je PDV obrazac i kada se predaje, razliku između obrtnika dohodaša i obrtnika paušalista, kako izdati tuzemni ili inozemni račun i koje bitne stavke isti mora sadržavati, koje knjigovodstvene isprave su bitne za poslovanje, izvještaje obveze te rokove prema institucijama i mnoge druge teme vezane za poslovanje.

Odmah po kupnji i primitku kupona obavezna prijava na knjigovodstvozacstar@gmail.com s osobnim podacima i priloženim kuponom. Dobit ćete i link za tečaj preko Teams platforme.

Po završetku tečaja dobit ćete i certifikat u digitalnom obliku, snimku predavanja te prezentaciju sa predavanja.

Predavač: Željko Milašinović, oec.

Željko Milašinović je direktor knjigovodstvenog servisa sa 7 godina iskustva u raznim knjigovodstvenim poslovima i trenutno vodi gotovo 50 klijenata iz raznih djelatnosti i područja. Osim knjigovodstva bavi se i consultingom, a organizira i odražava tečaje, webinare i seminare vezane za područje ekonomije.