Želite promociju na TV-u i povećanje prodaje, kontaktirajte nas!

 

Naš cilj je “napuniti” vaš Hotel, vaš salon, vaš restoran, lansirati vaš proizvod na tržište... jer prazan hotel, restoran... je najveći trošak, a samo vam Crno Jaje to može garantirati zahvaljujući svojim vjernim kupcima u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH.

U prethodnih 8 godina prodali smo preko 1 000 000 kupona i ostvarili nevjerovane rezultate u turizmu, ugostiteljstvu itd. te postali vodeći online travel provider. Kod nas ne postoji “Srpanjska rupa”, a u našu posvećenost prodaji i promociji uvjerili su se i naši partneri, vodeće hotelske kuće, kao npr. Maistra, Morenia, Valamar, Waterman Svpetrvs, Falkensteiner, Liburnia Riviera Hoteli i stotine drugih...

CrnoJaje.hr Vam je jedino u mogućnosti ponuditi promociju na nacionalnoj televiziji - NovaTV i DomaTv u sklopu našeg promotivnog bloka i to 7 dana, do 5 puta dnevno po 25 sekundi, uz jaku online kampanju - preko 250 000 newsletter pretplatnika iz Hrvatske, Slovenije i BiH, te preko 175 000 Facebook frendova, a kako bismo što prije započeli suradnju, prijavite se, naši prodajni predstavnici javit će Vam se u roku od 24 sata.

#CrnoJajeEfekt

Ako imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na:

  • Tel: +385 (0)1 8000 813
Klikni i prijavi svoju tvrtku Ulaz za partnere