Rani LJETNI odmor tik uz more uz moderne & luksuzne mobilne kućice u Aminess Atea Camping Resortu u Njivicama na 3 dana/ 2 noćenja za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 g., od samo 1149 kn!

111 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.149 kn
Uštedi još 43 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 43 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dobrodošli u Aminess Atea camping Resort – resort posvećen pružanju najviše razine kvalitete odmora, usluga i dizajna... Kupon se može iskoristiti isključivo do 30.06.21. (popunjeni termini 25.-27.06.21.)

Holiday Homes Aminess Atea Camping Resort 4* (EX KAMP NJIVICE)

Ponosni smo što vam možemo predstaviti jedan od najljepših kampova na otoku Krku, koji se smjestio u hladu stoljetnih hrastova tik uz more!

Dodatna vrijednost ponude je uključeno završno čišćenje, posteljina, ručnici, tošak vode/ struje/ plina te parking!

Aminess Atea Camping Resort prostire se na 14 ha površine gdje svaki gost može pronaći svoj kutak za kampiranje.Prekrasna plaža koja se prostire duž cijelog kampa jedna je od najljepših na Kvarneru. Upravo plaža čini Aminess Atea Camping Resort najpoželjnijom destinacijom za vaš odmor!

Bogata ponuda, dječja igrališta, luksuzne mobilne kućice, animacijski team i ljubazno osoblje samo su neke od karakteristika koje svrstavaju Aminess Atea Camping Resort među najbolje hrvatske kampove.

Mobilne kućice u Aminess Atea Camping Resortu su površine od 30m² do 35m², sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, potpuno opremljenom kuhinjom i jednom ili dvije kupaonice. Mobilne kućice su udaljene do 150 metara od mora. Kako nam je želja pružiti gostima i više od standardne ponude, u svim našim mobilnim kućicama dostupan je besplatni bežični internet. Svaka naša mobilna kućica ima i modernu natkrivenu terasu sa ležaljkama i vrtnom garniturom koje će Vam pružiti udoban pogled na Kvarnerski zaljev.

Mogućnost korištenja obroka: doručak 60,00 kn po osobi; večera 150,00 kn po osobi, plaćanje na licu mjesta.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti sa KODOM kupona u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: 052 858 600 ili na mail: camping@aminess.com (poslati i kôd kupona).