[Terme Radenci] Luksuzni wellness paket! 2 polupansiona, neograničeno kupanje u termama, 1 mineralna kupka, kura pijenja radenske slatine...za 2 osobe u Hotelu Izvir**** uz 52% popusta!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u bogatom wellness paketu u Termama Radenci uz neograničeno kupanje u termama, jutarnjoj gimnastici i aqua fitnessu, kuri pijenja radenske slatine, sauni, 1 mineralnoj kupki sa eteričnim uljem ruže... Boravak djece do 6 god. je gratis! Ponuda vrijedi za boravke od nedjelje do petka!

Ponuda uključuje za 2 osobe:


2 noćenja s doručkom i večerom (polupansion - sve buffet), u dvokrevetnoj sobi s francuskim krevetom ili standardnoj (ovisno o raspoloživosti), 

neograničeno kupanje u termama (na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno kupanje na dan odlaska); 

jutarnja gimnastika i aqua fitness (ponedjeljak-subota); 

kura pijenja radenske slatine (u salonu mineralne vode); 

ulaz u hotelski svijet sauna (1 x dnevno, do 15.00h - ne vrijedi na dan odlaska );

korištenje ogrtača za kupanje; 

animacijski program; 

besplatni parking; 

besplatni internet u predvorju hotela; 

1 mineralna kupka sa eteričnim uljem ruže.

Hotel Izvir ugodan je i udoban hotel s 128 soba povezan s Hotelom Radin. Biraju ga oni koji bi željeli na odmoru poboljšati svoje raspoloženje. Primjeren je za sve koji žele blagotvorni dar mineralne vode nadopuniti s njegom tijela i jačanjem tjelesne otpornosti. Hotel Izvir zato nudi raznovrsne aktivnosti i programe za dobro raspoloženje u centru zdravlja Corrium, wellness centru i Ayurveda centru. 

SOBE
Ugodne i svijetle sobe obnovljene su u 2009. godini, a 128 soba hotela ima kupaonicu s tušem ili kadom i sušilom za kosu, kupaći ogrtač, sef, klima-uređaj, telefon, radio, satelitsku TV i mini bar. Većina soba ima francuski balkon.

Svijet termalnih izvora
Bazenski kompleks Terma Radenci ima unutarnji bazen za plivanje s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termo mineralnom vodom, unutarnji bazen s toplim izvorima do 37 ℃, bazenčiće za djecu s običnom, grijanom i termalnom vodom 33 - 34 ℃, bazen za knajpanje s hladnom vodom i mnoge druge vodene atrakcije. Gosti Hotela Radin mogu koristiti sve navedene bazene.

Blagotvorni učinak radenske mineralne vode
Wellness ponuda Hotela Izvir zasniva se na blagotvornim učincima radenske mineralne vode. U Centru opuštanja Corrium hotelskim gostima su na raspolaganju masaže, mineralne kupelji, inhalacije i kure pijenja, saune i njege tijela, a u Beauty centru su na raspolaganju tretmani ljepote. Gosti Hotela Izvor mogu koristiti i Ayurveda center gdje je u ugodnom ambijentu moguće isprobati opuštajuće ili revitalizirajuće ayurvedske masaže.

Zdravstvo

Osnova je lječilišnog turizma u Radencima radenska mineralna voda koja blagotvorno djeluje na bolesti srca i krvnih žila, oboljenja bubrega i mokraćnih putova, reumatskih bolesti smetnji sustava za kretanje te bolesti metabolizma.

Što raditi?

Gosti mogu organizirano razgledati Lječilište Radenci i upoznati njihovu povijest. U razgled su uključeni i kušanje Radenske mineralne vode u salonu mineralne vode i razgledanje punionice mineralne vode Radenske.


Obitelji mogu sudjelovati u organiziranim pješačenjima između izvora života uz rijeku Muru, a posebno su za njih prilagođeni i »Spust po Muri«, biciklistički izlet „Uz lijevu i desnu obalu Mure“ (»Ob levem in desnem bregu Mure«).

Jedinstveni doživljaj u Lječilištu Radenci pruža promatranje večernjeg neba, zvijezda i zviježđa.

Na Otok ljubavi moguće se dovesti brodom koji je jedna od rijetkih još postojećih veza između lijeve i desne obale Mure. Poseban je doživljaj kušanje lokalnih kulinarskih specijaliteta koje pripremaju pred gostima.

Muru je moguće otkrivati i s tradicionalnom "büjraškom šefom", a nakon vožnje čamcem posjetitelji mogu poći na 8 kilometara dugu stazu između izvora života, koja ih vodi do sedam različitih izvora mineralne vode na području Radenaca.