ČIOVO - slikoviti otok s predivnim plažama u srcu Dalmacije! Provedite 3 dana uz 2 noćenja na bazi polupansiona u terminu po izboru u Villi Marco Polo za 2 osobe po super povoljnoj cijeni!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obožavamo otoke! Miris borove šume, slanog povjetarca i zvuk zrikavaca! Vrijeme je da spakiramo stvari i krenemo prema Čiovu! Kupon se može iskoristiti u periodu 17.-19.06. ili 24.-26.06. (ovisno o odabranoj opciji)!

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja sa polupansionom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi u Villi Marco Polo Čiovo.


TERMIN A -  17.06.-19.06.2016.

TERMIN B  - 24.06.-26.06.2016.


Dodatne aktivnosti: stolni tenis, badminton, šah.

Nadoplata za trokrevetnu sobu iznosi 250 kn/dan.

Za četverokrevetnu sobu potrebno je kupiti 2 kupona.

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija termina na mail: villa.marcopolo1@gmail.com

ODMAH nakon kupnje obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: villa.marcopolo1@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Villa Marco Polo, lijep je i novosagrađeni objekt na slikovitom otoku Čiovo, sa vlastitom privatnom plažom sa barom. Nudi bogat smještaj u 22 sobe, restoran, kavanu i veliku terasu.


Komforu boravka pridonosi i privatna plaža s blagim pristupom moru i otvorenim barom. Hotel ima prostrane smještajne kapacitete (26 soba s ukupno 73 kreveta) i prostore restorana (60 mjesta, kavana 40 mjesta, a još 40 mjesta možete naći na prostornoj terasi).


Povoljan položaj u srednjoj Dalmaciji jamči sunčano i lijepo vrijeme tijekom duge sezone. Otok Čiovo je pogodna lokacija jer nudi mir, ali i društveni život nedaleko od centra Trogira. 

Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. 
Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama. 

Apartmani Sanja nalaze se u Okrugu Gornjem na zapadnom dijelu otoka Čiova. Tradicionalno dalmatinsko mjesto s bujnom vegetacijom, blagom mediteranskom klimom i arhipelagom slikovitih otočića s bezbroj malih uvala i plaža. 

Okrug sa svojih 2670 sunčanih sati godišnje jedno je od najprivlačnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj.

U Okrugu Gornjem i Donjem mnoštvo je restorana, konoba i drugih ugostiteljskih objekata s bogatim izborom izvornih dalmatinskih specijaliteta. Svim svojim gostima, uz obilje sunca i bistrog mora, nudi raznolike rekreativne sadržaje. 

S otoka Čiova mogući su izleti na slapove Krke (60 km), u Split (33 km), u Međugorje (100km). 

U blizini Čiova svakako posjetite - Trogir od Rivijere Okrug udaljen samo 4 km od centra Trogira, koje je ujedno i najpopularnije turističko odredište na tom području.