[ZAGREB] NOVO NA TRŽIŠTU!!! Crno Jaje i Beauty Balance pozivaju Vas na sve popularnije uređivanje i stiliziranje obrva koncem tzv. "threading" za samo 35 kn!!! Kupon je iskoristiv do 06.08.'16.!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Threading je trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u zapadnim zemljama, pogotovo Velikoj Britaniji i SAD-u, a tretman možete isprobati upravo u salonu Beauty Balance-u, Vlaška 78!

Ponuda uključuje: Beauty Balance, centar grada - uređivanje i stiliziranje obrva koncem "threading" za samo 35 kn! 


ODMAH po kupnji kupona obavezna najava ili minimalno dan ranije na br. tel. 01/2307 701, mob.: 091 7987 221, uz KOD i ID kupona po primitku.

Threading je drevna metoda za uklanjanje dlačica koji je nastao u dijelovima Indije, Srednjeg i Dalekog istoka, te je trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u zapadnim zemljama, pogotovo Velikoj Britaniji i SAD-u, a tretman možete isprobati upravo u salonu Beauty Balance-u, Vlaška 78!


Threading se u praksi najčešće koristi kod oblikovanja obrva. Preferirani je tretman uklanjanja dlačica iz nekoliko razloga, za razliku od čupanja pincetom , threading obrve uklanja jednom čistom linijom i čupka dlačice sve odjednom, te je tako puno brže i lakše oblikovati obrve. 


 Threadingom se osim oblikovanja obrva uklanjaju i dlačice na nadusnicama, bradi, pa i cijelom licu. Mogu se tretirati dlačice duljine već od 1mm. Prilikom threadinga koristi se poseban konac od pamuka i svile te ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac, koji ih podiže i čupka iz korijena. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, a nema osjećaja ljepljivosti od voska i krema. Pogodno je i za žene i za muškarce koji preferiraju režim prirodne ljepote, jer se ne koriste nikakvi proizvodi tijekom tretmana već se koža dezinficira prije i poslije tretmana te se nanosi aloe vera gel. 


Jeste li znali? 

U procesu threadinga površnski sloj kože nije oljušten te se preporuča i odličan je izbor za one koji koriste retinol, Roaccutane, antibiotike ili slične lijekove koji stanjuju kožu i povećavaju njen senzibilitet.

 

Isto tako threadingom se dobiva puno precizniji oblik nego čupkanjem pincetom ili voskom jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva vrlo precizan tkzv. ”arch” efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i čak daje efekt liftinga.