Krstarite Jadranom!!! Krstarite Katarina Line brodom KALIPSA na KL1 ruti uz smještaj u kabinama A kategorije na palubi, na bazi 2, 5 ili 7 polupansiona po super cijeni! Polazak 23.07.'16. iz Opatije!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za polazak 23.07.2016. ili 25.07.2016.! Uživajte u krstarenju klasičnim motoriziranim jedrenjacima veličanstvenom Kvarnerskom obalom i otocima za nevjerojatnu super cijenu!

Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: krstarenje Katarina Line brodom Kalipsa na KL1 ruti (otoci Kvarnerskog zaljeva) Opatija-Krk-Rab-Zadar, smještaj u kabinama A kategorije na palubi, na bazi 2 polupansiona (kontinentalni doručak i ručak), polazak iz Opatije 23.07.2016., za 1 osobu. 

Ponuda 2 uključuje: krstarenje Katarina Line brodom Kalipsa na KL1 ruti (otoci Kvarnerskog zaljeva) Zadar-Molat-(Ilovik)Mali Lošinj-Cres-Opatija, smještaj u kabinama A kategorije na palubi, na bazi 5 polupansiona (kontinentalni doručak i ručak), polazak iz Zadra 25.07.2016., za 1 osobu. 

Ponuda 3 uključuje: krstarenje Katarina Line brodom Kalipsa na KL1 ruti (otoci Kvarnerskog zaljeva) Opatija-Krk-Rab-Zadar-Molat-(Ilovik)Mali Lošinj-Cres-Opatija, smještaj u kabinama A kategorije na palubi, na bazi 7 polupansiona (kontinentalni doručak i ručak), polazak iz Opatije 23.07.2016., za 1 osobu. 


Opis kabine A kategorije: kabine sa vlastitim tuš/WC-om (3.ležaj dostupan na zahtjev). 


Obavezne doplate na licu mjesta: boravišna pristojba i lučke takse 190 kn po osobi/tjednu i plaćaju se na licu mjesta. 


Fakultativne doplate na licu mjesta: ulaznice u nacionalne parkove od 75 do 115 kn po osobi ovisno o sezoni i parku; doplata za puni pansion 865 kn po osobi tjedno (bruto) min.10 prijavljenih osoba; dodatak za piće uz glavni obrok 120 kn na tjedan (neto)-uključuje izbor 1 pića-čaša vina,pivo ili sok uz ručak; dodatak za vodu 150 kn po osobina tjedan (neto)-uključuje 1,5 l vode po osobi po danu. 

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom ODMAH po kupnji kupona isključivo telefonom na 051 603 413 ili e-mailom sanja@katarina-line.hr, uz KOD i ID kupona.

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za polazak 23.07.2016. ili 25.07.2016.PROGRAM:

KL 1     OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR  – MOLAT – (Ilovik) LOŠINJ – CRES – OPATIJA

Krstarenje klasičnim motoriziranim jedrenjacima veličanstvenom Kvarnerskom obalom i otocima.

Sve što vam treba je samo nekoliko ljetnih majica, kupaći kostim i dobro raspoloženje da biste proveli sedam nezaboravnih dana krstareći sjevernojadranskim otocima.  Opustite se i dozvolite kapetanu i posadi (posebno kuharu) da potpuno preuzmu brigu o vama. Vama preostaje samo kupanje, sunčanje, lješkarenje ili istraživanje kristalno plavih dubina Jadrana. Svake večeri možete kušati specijalitete u restoranima nove luke ili se upustiti u otkrivanje starih crkava i povijesnih zanimljivosti otoka…..


Subota OPATIJA - OTOK KRK

Polazak iz opatijske luke u 13:00. Nakon ručka slijedi pauza za kupanje u kristalno čistom moru. U poslijepodnevnim satima nastavak plovidbe prema Krku, najvećem jadranskom otoku. Ovaj otok diči se nizom živopisnih mjesta i sela, divljim stijenama nadvijenim nad more te brojnim skrivenim uvalama i gotovo nepoznatim plažama dostupnim samo s morske strane. Noćenje je u luci Krk gdje samostalno možete istraživati čari mjesta i otoka.

Nedjelja     OTOK KRK  - OTOK RAB

Nakon doručka i jutarnjeg kupanja nastavak krstarenja prema otoku Rabu, poznatom "otoku ljubavi”. Stari grad Rab, u čijoj ćete luci provesti noć, zarobljen je u srednjovjekovne zidine unutar kojih se kriju crkveni tornjevi i palače, kamenite ulice i stari gradski trgovi. Iskoristite priliku i uživajte u uličnim izložbama slika brojnih anonimnih autora koji ovdje izlažu svoje radove.

Ponedjeljak    OTOK RAB - ZADAR

Nakon doručka brod isplovljava iz Raba prema otoku Pagu čuvenom po izvrsnom siru i prekrasnoj, ručno rađenoj čipki. Prije nastavka plovidbe prema Zadru možete se osvježiti skokom u modre dubine u blizini otočića Maun. Noćenje je u Zadarskoj luci. Moguće je fakultativno razgledavanje Zadra sa vodičem (na engleskom). Stoljećima je ta dalmatinska metropola, i danas centar regije, grad poznat po bogatom povijesnom naslijeđu svjetskog značenja, vidljivog na svakom koraku: rimski forum iz 1 stoljeća, crkva Sv. Donata iz 9 stoljeća – najpoznatija srednjovjekovna bazilika i simbol grada Zadra, moćne gradske zidine sa reprezentativnom lukom i gradskim vratima iz 16. Stoljeća, brojne palače, ville i drugo povijesno naslijeđe. U gradu Zadru nalaze se brojni restorani smješteni u samom centru, a valja izdvojiti i slavne Zadarske morske orgulje. 

Utorak   ZADAR - OTOK MOLAT ili OLIB

Ran polazak prema otočiću Molat ili Olib (ovisno o limitiranom mjestu za pristajanje u mjesnim lučicama dvaju otočića). Otok Molat nalazi se na sjevernoj strani zadarskog arhipelaga. Mir, tišina, jedva nekoliko kućica (4 restorana, 3 trgovine) čine ovaj otok privlačnim i udaljenim od turističke buke. Olib, sličan Molatu, savršeno je mjesto za odmor duše i tijela. Uživajte u mirnoći ovog malog otoka i u izvrsnim ribljim specijalitetima restorana smještenog na samoj obali mora. Otok, naseljen još od antičkog doba, diči se prekrasnim pješčanim plažama i povjesnim ostavštinama. Posebni naglasak dajemo na crkvicu iz 1632 godine, gdje su pronađeni ostaci glagoljaškog pisma iz 16-19 stoljeća.


Srijeda           OTOK MOLAT ili OLIB -  ILOVIK - OTOK LOŠINJ 

Nakon doručka nastavak putovanja prema Iloviku, mirnom otočiću znanom kao "otok cvijeća", gdje će se brod zadržati dovoljno da vam pruži priliku istraživanja morskih dubina ovog jadranskog bisera. Nastavak putovanja u smjeru Malog Lošinja, jednog od najpopularnijih otoka na sjevernom Jadranu zahvaljujuci mnoštvu borovih šumica i čistom moru. Mali Lošinj pripada skupini mjesta s najvećim brojem sunčanih dana u godini.

Uronite u večernju vrevu na gradskoj rivi ili pobjegnite na noćno kupanje u pješčanu uvalu Čikat.

Četvrtak        OTOK LOŠINJ - OTOK CRES

Nakon jutarnjeg kupanja nastavljamo plovidbu prema otoku Cresu. Ovaj izduženi otok prekriven je hrastovima i borovim šumama, vinogradima i plantažama maslina. Nekoć su Cres i Lošinj bili jedan otok, ali su ih stari Rimljani razdvojili prokopavši kanal na najužem dijelu. Noćenje je u luci tipičnog, srednjovjekovnog grada Cresa.

Petak OTOK CRES - OPATIJA

Nakon doručka brod plovi natrag prema Opatiji pa ćete moci uživati u "morskom" pogledu na cijelu Opatijsku rivijeru.  Dolazak u luku predviđen je u kasnim popodnevnim satima. Odmah nakon dolaska postoji mogućnost razgleda Opatije s vodičem na engleskom jeziku. Posljednju noć svakako rezervirajte za oproštajnu zabavu sa svojim novim prijateljima. Možete se i prošetati po šetnici LUNGO MARE do ribarskog sela Volosko – dobro poznatog po odličnim ribljim restoranima.


Subota OPATIJA

Nakon doručka ostaju još samo riječi "do skorog viđenja". Nadamo se da ćemo vas uskoro opet vidjeti na palubi broda!