Cjelodnevno kupanje u Sloveniji! Uživajte u ljetnim praznicima uz nezaboravno cjelodnevno kupanje u bazenskom kompleksu Zdravilišče Radenci za 2 osobe i za samo 85kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osnova je lječilišnog turizma u Radencima radenska mineralna voda koja blagotvorno djeluje na bolesti srca i krvnih žila, oboljenja bubrega i mokraćnih putova, reumatskih bolesti smetnji sustava za kretanje te bolesti metabolizma... Kupon se može iskoristiti do 31.07.16. i vrijedi za sve dane u tjednu!

Ponuda uključuje za 1 osobu: 

cjelodnevno kupanje u bazenskom kompleksu Zdravilišče Radenci (10 manjih i većih bazena, jedan plivački od 25 m, ostali s termalnom vodom od 33 - 36°C).


Kupon vrijedi za sve dane u tjednu!

Kupon se može iskoristiti do 31.07.'16.


Radno vrijeme bazena nedjelja - četvrtak od 7 do 21 h, petak i subota od 7 do 22 h!


Svijet termalnih izvora
Bazenski kompleks u Lječilištu Radenci ima unutarnji bazen za plivanje s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termo mineralnom vodom, unutarnji bazen s toplim izvorima do 37 ℃, bazenčiće za djecu s običnom, grijanom i termalnom vodom 33 - 34 ℃, bazen za knajpanje s hladnom vodom i mnoge druge vodene atrakcije. 

Blagotvorni učinak radenske mineralne vode
Wellness ponuda Hotela Izvir zasniva se na blagotvornim učincima radenske mineralne vode. U Centru opuštanja Corrium hotelskim gostima su na raspolaganju masaže, mineralne kupelji, inhalacije i kure pijenja, saune i njege tijela, a u Beauty centru su na raspolaganju tretmani ljepote. Gosti Hotela Izvor mogu koristiti i Ayurveda center gdje je u ugodnom ambijentu moguće isprobati opuštajuće ili revitalizirajuće ayurvedske masaže.

Zdravstvo

Osnova je lječilišnog turizma u Radencima radenska mineralna voda koja blagotvorno djeluje na bolesti srca i krvnih žila, oboljenja bubrega i mokraćnih putova, reumatskih bolesti smetnji sustava za kretanje te bolesti metabolizma.

Što raditi?

Gosti mogu organizirano razgledati Lječilište Radenci i upoznati njihovu povijest. U razgled su uključeni i kušanje Radenske mineralne vode u salonu mineralne vode i razgledanje punionice mineralne vode Radenske.


Obitelji mogu sudjelovati u organiziranim pješačenjima između izvora života uz rijeku Muru, a posebno su za njih prilagođeni i »Spust po Muri«, biciklistički izlet „Uz lijevu i desnu obalu Mure“ (»Ob levem in desnem bregu Mure«).

Jedinstveni doživljaj u Lječilištu Radenci pruža promatranje večernjeg neba, zvijezda i zviježđa.

Na Otok ljubavi moguće se dovesti brodom koji je jedna od rijetkih još postojećih veza između lijeve i desne obale Mure. Poseban je doživljaj kušanje lokalnih kulinarskih specijaliteta koje pripremaju pred gostima.

Muru je moguće otkrivati i s tradicionalnom "büjraškom šefom", a nakon vožnje čamcem posjetitelji mogu poći na 8 kilometara dugu stazu između izvora života, koja ih vodi do sedam različitih izvora mineralne vode na području Radenaca.