PodržimoNaše

[OSIJEK] ULTRA "LAST MINUTE BIKINI FIT" MRŠAVLJENJE! Neponovljiva ponuda Laser centra Trinity! 2 tretmana mršavljenja u samo 1 dolasku - dupla kavitacija i elektrostimulacija za samo 139kn!

39 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce! Kupon vrijedi isključivo do (prvi dolazak ) 06.08.'16.!

Ponuda uključuje: Laser centar Trinity- Osijek- Ultra Last minute mršavljenje za samo 139 kn!


Cijena uključuje: 

Ultra brzi bikini fit paket od 2 tretmana mršavljenja u samo 1 dolasku: 

1 x duplu kavitaciju + 

1 x elektrostimulaciju. 

DUPLA KAVITACIJA:


Sinergijski efekat duple kavitacije sa ultrazvučnim i vakuum kavitatorom ćete vrlo brzo osjetiti! Tretman razbijanja masnog tkiva duplom kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama!

Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Napredna tehnologija precizno fokusira energiju sa svojih aplikatora za simultano i selektivno zagrijavanje  površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. 

Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, ras t- povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh,bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.


Učinci elektrostimulacije: 

smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, 

oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća,

poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), 

poboljšava elastičnost kože, 

djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.


Kupon vrijedi isključivo do (prvi dolazak ) 06.08.'16.

Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce!

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 095/730-2824 (Osijek) uz KOD i ID kupona po primitku.