[VARAŽDIN] Last minute "mini paket mršavljenja"!!! Postignite željeni izgled uz 20 tretmana salona ArteVita i nevjerojatan popust od čak 79%! Kupon vrijedi do 10.07.'16.!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantirano smršavite uz 4 kavitacije, 4 limfne drenaže, 4 vibroterapije, 4 termodeke, i 4 body wrappinga uz čak 79% popusta! Kupon je iskoristiv do 10.07.'16., do kad je potrebno doći na prvi tretman!

Ponuda centra Artevita uključuje:  manji paket Last minute.


Paket sadrži:

4 kavitacije, 

4 limfne drenaže, 

4 vibroterapije,

4 termodeke, 

4 body wrappinga.

 

Kavitacija

Kavitacija je liposukcija bez noža. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana (1-4cm). Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.


VIBROTERAPIJA

Aparat CELLUTEC G-5 služi za učvršćivanje i remodeliranje tijela, mršavljenje, borbu protiv celulita i za drenažu. Utvrđeno je da minuta tretmana ovim aparatom zamjenjuje 5 minuta ručne masaže, a uz to je tretman vrlo ugodan.

On će potaknuti metabolizam i izmjenu tvari, eliminirati toksine, poboljšati cirkulaciju te vratiti elastičnost i glatkoću koži. Proces vibroterapije temelji na laganim vibracijama do 60 Hz koje prodiru u površinske slojeve tkiva.


On kombinira efekt masaže i termodeke jer zagrijava i razbija nakupine masnih stanica te vas dugoročno oslobađa efekta narančine kože.

Minuta tretmana ovim aparatom zamjenjuje 5 minuta ručne masaže. Tretman je jako ugodan i klijentice ga jako vole! 


Termo deka

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.


Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava ili minimalno 7 dana unaprijed na br.tel: 095/5070979, uz KOD i ID kupona po primitku!