PodržimoNaše

[KARLOBAG] Ljetovanje u apartmanima pokraj Karlobaga!!! Idealna prilika za odmor na Jadranu u apartmanima Ribarica uz 7 noćenja za 2 osobe po cijeni od samo 1799 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Karlobag je još gotovo netaknuti biser Jadrana u neposrednoj blizini NP Sjevernog Velebita i Paklenice! Kupon se može iskoristiti od 09.07. do 13.08.'16.! Mogućnost prijevoza od Karlobaga do Ribarice i obratno!!!

Karlobag je još gotovo netaknuti biser Jadrana, grad romantike okružen je prekrasnim plažama i uvalama s pogledom na prekrasne otoke obasjane suncem, a u neposrednoj blizini nalaze se NP Sjeverni Velebit i Paklenica!


Ponuda uključuje: 8 dana/7 noćenja za 2 osobe u apartmanima Ribarica pokraj Karlobaga za samo 1799kn!


U cijenu je uključeno: 

korištenje klime, 

WI-FI, 

parking, 

korištenje roštilja, 

svaki apartman ima svoju terasu. 


Dozvoljeni kućni ljubimci!!!

Odmah po kupnji kupona kontaktirati vlasnika i rezervirati željeni termin na tel. 091 563 1127, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kuponi se mogu spajati!!!

 

Mogućnost prijevoza od Karlobaga do Ribarice i obratno.

Karlobag i okolica

Karlobag (pod Velebitski kanal) je još gotovo netaknuti biser Jadrana, grad romantike i teškog života kroz povijesti ocrtano na starim uskim, kamenom popločanim uličicama.

Svega 26 km od Ribarice nalazi se Zavratnica koja je bez sumnje jedna od najljepših uvala hrvatske obale Jadranskog mora. Udaljena je oko 20 minuta laganog hoda stazom koja vodi uz more južno od trajektnog pristaništa (za otok Rab) u Jablancu.

Na 20 min vožnje od Ribarice nalazi se NP Sjeverni Velebit područje koje je proglašeno nacionalnim parkom zbog izrazite raznolikosti krških fenomena, bogatstva živog svijeta i iznimnih prirodnih ljepota na relativno malom prostoru. Park je ispresijecan brojnim planinarskim stazama