SLOVENIJA - odmorite dušu u Panonskoj Vasi! Izaberite između 2 ili 4 noćenja u vili za do 7 osoba ili apartmanima za do 4 osobe uz popuste do 66%! Kupon vrijedi do 30.12.'16.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Panonsku Vas - magično mjesto, mali raj na zemlji smješten u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije, blizu granice sa Austrijom i Mađarskom. Kuponi se mogu spajati!

Panonska Vas magično je mjesto, mali raj na zemlji smješten u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije, blizu granice sa Austrijom i Mađarskom.


Ponuda uključuje: PANONSKA VAS, Slovenija- odmor u apartmanu ili villi.


Prije kupnje kupona odaberite između 4 opcije:

Opcija 1: 3 dana/ 2 noćenja u apartmanu 2-4 osobe (2 odraslih + 2 djece) u luksuzno opremljenom studiu u potkrovlju naselja Panonska Vas

Opcija 2: 5 dana/ 4 noćenja u apartmanu 2-4 osobe (2 odraslih + 2 djece) u luksuzno opremljenom studiu u potkrovlju naselja Panonska Vas

Opcija 3: 3 dana/2 noćenja za do 7 osoba u luksuzno opremljenoj villi u naselju Panonska Vas

Opcija 4: 5 dana/4 noćenja za do 7 osoba u luksuzno opremljenoj villi u naselju Panonska Vas


Cijena uključuje: neograničeno korištenje površinskih voda (prirodni biotop) u Karpatima, potrošnja vode, struje, posteljina, ručnici i čišćenje; bežični WI-FI Internet, 10% popusta na ulaznice za kupanje u Termama 3000, 20% popusta na ulaznice za kupanje u toplicama Vivat; besplatne sportske aktivnosti za djecu i starije osobe; besplatne radionice tradicijskih obrta za djecu i starije osobe.

Kuponi se mogu spajati.

Ponudu je moguće koristiti svaki dan!

Jedan kupon vrijedi za 2-4 osobe (2 odrasle osobe + 2 djece u apartmanu) ili do 7 osoba (villa).

Kupon vrijedi do 30.12.'16.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživih termina s Partnerom!

ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija na e-mail: info@panonskavas.si ili tel: +386 31 758 000, uz ime i prezime te KOD i ID broj kupona.

Panonska Vas nalazi se pokraj mirnog sela Tesanovci, 2 km od poznatih Termi 3000 u Moravskim toplicama i samo nekoliko koraka od najpoznatijeg slovenskog golf terena. Sastoji se od 10 autentično izgrađenih koliba, koje zajedno čine savršenu harmoniju udobnosti visoke klase i jedinstvenoga stila. 

Na ovome mjestu čuti ćete samo tišinu i uživati u ljepotama prirode. Naši gosti mogu se smjestiti u jednom od 11 apartmana ili jednoj od 4 vile. 

U srcu Panonske Vasi nalaze se 4 vile kapaciteta za do 7 osoba. Kvadrature oko 110 m2 opremljene su da zadovolje sve vaše potrebe pa je tako tu kuhinja povezana sa dnevno-blagovaonskim prostorom iz kojega se izlazi na terasu. Sa terase se pruža pogleda na prekrasna zlatna polja. 

Na galeriji se pak nalaze kreveti za 4 osobe, a još jedna spavaća soba nalazi se u prizemlju. Vile imaju po dvije kupaonice.  

Studio apartmani idealno su riješenje za obiteljski odmor sa malom djecom. Možete uživati u prostranom dnevnom prostoru sa velikim krevetom za dvije osobe te jednim dodatnim. Tu je i mala kuhinja, blagovaonski stol i kupaonica te naravo i prediva terasa.