[RIJEKA] LAST MINUTE mršavljenje! 2 udarna tretmana uz Natural Body and Soul uz čak 78% popusta! Eliminirajte neželjene masne naslage i dostignite super rezultate uz 1 kavitaciju i 1 pressoterapiju!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dovedite se u formu uz udarne tretmane!!! Donosimo Vam čak 2 udarna tretmana uz Natural Body and Soul iz Rijeke za samo 129kn! Mini paket mršavljenja za maksi rezultate!!!

Ponuda uključuje: Rijeka, Natural Body and Soul - LAST MINUTE mršavljenje: 2 udarna tretmana mršavljenja za samo 129 kn!!!


Cijena uključuje: 

udarnih 2 tretmana mršavljenja: 

1 x kavitaciju, 

1 x presoterapiju.

Ultrazvučna kavitacija
U najpopularnije tretmane za eliminiranje lokaliziranih masnih naslaga i celulita, svakako se ubraja ultrazvučna kavitacija. Radi se o nekirurškom, neinvanzivnom postupku koji predstavlja alternativu liposukciji. Ultrazvučni valovi određene frekvencije djeluju na masne ćelije u potkožnom tkivu, izazivajući njihovo pucanje i izlivanje u međućelijski prostor, kao i dalje razlaganje i izlučivanje iz organizma putem metaboličkih procesa. Za samo pola sata koliko prosječno traje tretman, možete izgubiti između 2 i 5 centimetara u obimu željene regije i to nepovratno!
Ukoliko niste sigurni smijete li se podvrgnuti tretmanu zbog nekih zdravstvenih problema, prije tretmana možete se posavjetovati s našim liječnikom.

Presoterapija
Nakon ultrazvučne kavitacije potrebno je obaviti limfnu drenažu koju u našem salonu vršimo presoterapijom. Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.
Presoterapija je vrsta masaže zračnim pritiskom kojom vršimo limfnu drenažu nakon tretmana kavitacije. Kavitacijom dakle, "razbijajamo" masne stanice, a limfnom drenažom potičemo izlučuvanje otpadnih tvari (masnoća) iz organizma.


Više informacija o samim tretmanima naći ćete na
http://www.natural.com.hr/hrv/tretmani-tijela--2